Ako citam tak citam nikde nepise sa ze tato mast vylieci..tak preco hned kazdy tu kritizuje..vyskusal niekto ju? Ak je mozne napomoct ludom aspon zlepsit stav a zmiernit priznaky tejto choroby tak preco nie?? Nie kazdy den a kazdy vie ist k moru ale mastit sa je mozne kazdy den a ulavit svrbeniu, supinateniu a zacervenaniu pokozky. Netreba sa nicit kortikoidmi ...najprv vyskusajte a potom kritizujte
Dajte stopku psoriáze! Na trhu sa objavila nová masť
ja používam sorion a som spokojný
Preco chcete zarabat na nestastnych ludoch uz bolo tolko zarucenych liekov a masti na psoriazu, ale doteraz este nikto sa z nej nevyliecil da sa stlmit , ale nie vyliecit a ludia trpiaci touto chorobou siahaju po vsetkom, len aby sa tej pliagy zbavili a pripada mi to super biznis na psoriatikoch zarabat, ked im stale podsuvate zarucene recepty na vyliecenie.Priznaky mozu masti zlepsit, ale nie vyliecit. Na psoriazu sa odporuca more, pobyt na slnku a velmi dobre su ja kupele Smrdaky.
a co sa tyka tohto... Psoricol navyše upravuje prekrvenie, hydratuje pokožku- natriem sa obycajnou modrou indulonou a som hydratovany a prekrveny dost!!! Podoba sa to na Smejdov,len tahat peniaze z vrecka a ucinok minimalny ak vobec daky!!!
50 ml, to se namažu jednou za ty peníze, no nekup to
Prestante tu trepat nezmysly ohladne vselijakych zazracnych masticiek!!! Najprv si nastudujte poriadne co psoriaza je a ako v tele funguje a potom mudrujte.Je to o bunkach,cytokinoch,interleukinoch atd atd. Ale ono je lepsie predavat masticky a robit si biznys,ze? tolko zazrakov tu uz bolo a nefungoval ziadny a ani nebude jedine biologicka liecba!!! Takze mastickari a zobudte a practe sa s Vasim biznysom do certa!!!
Jedným z najťažších kožných problémov je psoriáza, zvaná tiež lupienka. Ochorenie je charakteristické ružovými olupujúcimi sa škvrnami, ktoré sa zvyčajne objavujú na lakťoch, kolenách, predkolení a vo vlasovej pokožke.