Dajte stopku psoriáze! Na trhu sa objavila nová masť

Táto diskusia patrí k článku: Dajte stopku psoriáze! Na trhu sa objavila nová masť
Dajte stopku psoriáze! Na trhu sa objavila nová masť

Jedným z najťažších kožných problémov je psoriáza, zvaná tiež lupienka. Ochorenie je charakteristické ružovými olupujúcimi sa škvrnami, ktoré sa zvyčajne objavujú na lakťoch, kolenách, predkolení a vo vlasovej pokožke.

Bubu80

Ako citam tak citam nikde nepise sa ze tato mast vylieci..tak preco hned kazdy tu kritizuje..vyskusal niekto ju? Ak je mozne napomoct ludom aspon zlepsit stav a zmiernit priznaky tejto choroby tak preco nie?? Nie kazdy den a kazdy vie ist k moru ale mastit sa je mozne kazdy den a ulavit svrbeniu, supinateniu a zacervenaniu pokozky. Netreba sa nicit kortikoidmi ...najprv vyskusajte a potom kritizujte

Lubulienka

Preco chcete zarabat na nestastnych ludoch uz bolo tolko zarucenych liekov a masti na psoriazu, ale doteraz este nikto sa z nej nevyliecil da sa stlmit , ale nie vyliecit a ludia trpiaci touto chorobou siahaju po vsetkom, len aby sa tej pliagy zbavili a pripada mi to super biznis na psoriatikoch zarabat, ked im stale podsuvate zarucene recepty na vyliecenie.Priznaky mozu masti zlepsit, ale nie vyliecit. Na psoriazu sa odporuca more, pobyt na slnku a velmi dobre su ja kupele Smrdaky.

BINGO

a co sa tyka tohto... Psoricol navyše upravuje prekrvenie, hydratuje pokožku- natriem sa obycajnou modrou indulonou a som hydratovany a prekrveny dost!!! Podoba sa to na Smejdov,len tahat peniaze z vrecka a ucinok minimalny ak vobec daky!!!

BINGO

Prestante tu trepat nezmysly ohladne vselijakych zazracnych masticiek!!! Najprv si nastudujte poriadne co psoriaza je a ako v tele funguje a potom mudrujte.Je to o bunkach,cytokinoch,interleukinoch atd atd. Ale ono je lepsie predavat masticky a robit si biznys,ze? tolko zazrakov tu uz bolo a nefungoval ziadny a ani nebude jedine biologicka liecba!!! Takze mastickari a zobudte a practe sa s Vasim biznysom do certa!!!