Ti co ste doteraz pochybovali uz nemusite. Ja to prezivam uz nejake tie rocky. Pracovali sme kedysi spolu a sme v kontakte doteraz. Ona je vydata, ja slobodny. Ona ma deti ja nie. Padla mi do oka uz od prvej chvile co som ju zpoznal. Nastupil som do prace kde pracovala a pracuje doteraz ja vsak uz nie. Od prvej chvile sme si sadli. Strasne som ju mal rad, ale nie tak ako frajerku ale proste babu s ktorou si dobre rozumiem. Kedze sme v praci travili spolu vela hodin, chodili na obedy zacal som ju lubit ale inac ako myslite. Proste ako fajn kamosku. Vedel som ze je a stale bude medzi nami hranica ktoru nesmieme a nechceme prekrocit. Netuzil som po nej nikdy ako po milenke. Nielen preto ze som vedel ze je vydata a ma deti ale proste bolo tam nieco ze nechcel som tento nas priatelsky a velmi dobre priatelsky vztah menit. Mozno zeby aj nieco z toho bolo viac lebo viackrat som ju pozyval von na kavu niekam alebo na drink len tak nezavazne ale odmietala. Neviem ci sa bala ze ju chcem zbalit alebo mala svoju zasadu ze je uz zadana a ma rodinu ...ale nechcela aj ked spolocnym obedom sa nebranila :)
Chcel som vam tym dat najavo ze tie pochybnosti o existencii priatelstva medzi zenou a muzom mozte zahodit. Lebo dvaja aj ked si dobre spolu sadnu a klape to medzi nimi v komunikacii neznamena to ze automaticky skoncia v posteli. Ja ju mam aj teraz ked uz spolu nerobime strasne rad, ked ju stretnem az mi srdce poskoci od radosti ze ju vidim, piseme si spolu na fb a obcas si volame.
Tak co ine ak nie priatelstvo to moze byt ? Platonicka laska urcite nie lebo nikdy som o nej neuvazoval ako o milenke, nikdy som po nej ani len myslienkami netuzil a predsa ju mam rad. Nemam sice manzelku ani frajerku ale ine nemam problem balit ci s nimi flirtovat. Niesom ani gay. Som cisty heterak a tak co ine medzi nami moze byt ak mate pochybnosti? Lebo mat dobreho kamosa je prirodzene ale mat dobru kamosku ako muz voci zene je co?
Sem s nazormi, rad budem citat ak chcete :)
Priateľstvo medzi mužom a ženou existuje !!!
myslim ze klames sameho seba v tejto teme.... a snazis sa nas presvedcit o niecom ... comu sam neveris...
.a teraz akoze co? :DDD, sa mame pos..t? takych kamosiek mam tristo ... a to ze este nie si zenaty, ani zadany, tak no co ja viem, nebudes ty predsa len buzerant ? alebo malo zarabas...