Ti co ste doteraz pochybovali uz nemusite. Ja to prezivam uz nejake tie rocky. Pracovali sme kedysi spolu a sme v kontakte doteraz. Ona je vydata, ja slobodny. Ona ma deti ja nie. Padla mi do oka uz od prvej chvile co som ju zpoznal. Nastupil som do prace kde pracovala a pracuje doteraz ja vsak uz nie. Od prvej chvile sme si sadli. Strasne som ju mal rad, ale nie tak ako frajerku ale proste babu s ktorou si dobre rozumiem. Kedze sme v praci travili spolu vela hodin, chodili na obedy zacal som ju lubit ale inac ako myslite. Proste ako fajn kamosku. Vedel som ze je a stale bude medzi nami hranica ktoru nesmieme a nechceme prekrocit. Netuzil som po nej nikdy ako po milenke. Nielen preto ze som vedel ze je vydata a ma deti ale proste bolo tam nieco ze nechcel som tento nas priatelsky a velmi dobre priatelsky vztah menit. Mozno zeby aj nieco z toho bolo viac lebo viackrat som ju pozyval von na kavu niekam alebo na drink len tak nezavazne ale odmietala. Neviem ci sa bala ze ju chcem zbalit alebo mala svoju zasadu ze je uz zadana a ma rodinu ...ale nechcela aj ked spolocnym obedom sa nebranila :)
Chcel som vam tym dat najavo ze tie pochybnosti o existencii priatelstva medzi zenou a muzom mozte zahodit. Lebo dvaja aj ked si dobre spolu sadnu a klape to medzi nimi v komunikacii neznamena to ze automaticky skoncia v posteli. Ja ju mam aj teraz ked uz spolu nerobime strasne rad, ked ju stretnem az mi srdce poskoci od radosti ze ju vidim, piseme si spolu na fb a obcas si volame.
Tak co ine ak nie priatelstvo to moze byt ? Platonicka laska urcite nie lebo nikdy som o nej neuvazoval ako o milenke, nikdy som po nej ani len myslienkami netuzil a predsa ju mam rad. Nemam sice manzelku ani frajerku ale ine nemam problem balit ci s nimi flirtovat. Niesom ani gay. Som cisty heterak a tak co ine medzi nami moze byt ak mate pochybnosti? Lebo mat dobreho kamosa je prirodzene ale mat dobru kamosku ako muz voci zene je co?
Sem s nazormi, rad budem citat ak chcete :)
Priateľstvo medzi mužom a ženou existuje !!!
podla mojej manzelky su najlepsi muzski priatelia gayovia.
uz len podla nastojcivosti tvojich otazok je jasne, ze na ten
bozk cakas. Ak chces klamat seba, klam..
asi jej zaspieval túto pieseň a bolo to :-DDDDD
www.youtube.com
Pardon zmylil som si nick :)
Zuzinka83 - mohla by si popisat ako sa to u teba vyvinulo v lasku? Ako k tomu doslo? Ako ste si vy dvaja uvedomila alebo ako ste pokrocili k vztahu? Co akoze ste sa raz z nicoho nic pobozkali a bolo to?
Dobre, tvrdite mi tu ze klamem sam seba, chcete mi tym povedat ze ak by nebola vydata a nemala deti tak by k niecomu medzi nami dvoma doslo? Zeby sa vyvinul nieco ako vztah? Ja mam pochybnosti lebo aj ked ju mam rad, rad sa s nou stretavam, rad ju vidim, rad sa s nou radim, rozpravam nieje tam nic sexualne. Nic coby ma k nej pritahovalo po fyz. stranke. Nikdy som pri nej takto nezmyslal. Viete ako ked je clovek zamilovany do niekoho tak si v mysli predstavuje ako sa s dotycnou bozkava, objima, miluje ale ja nie. Pri babach o ktore som mal zaujem to bolo ale tuto nie. Tak a vy mi tvrdite ze klamem sam seba? Ja by som to skor prirovnal k vztahu brata a sestry, kde nieje pripustne aby bola fyzicka pritazlivost lebo su to surodenci.
Viete laska medzi surodencami a medzi milencami je uplne ina. Je to ako laska syna k matke alebo dcery k otcovi, ci laska dcery k matke a syna k otcovi.
Tak ale podla vas sa nevyznam sam v sebe? Ze keby som ju stretol este ako nezadanu tak by bolo vsetko inak?
K tomuto by som mozno priadala svoj vlastny pribeh. S kolegom sme takmer 6rokov boli velmi dobri priatelia. Proste ten clovek mi sadol. chodili sme spolu sem tam po robote si sadnut na pivo alebo tak ( avsak nic pravidelne), ale travili sme cas intenzivne spolu v praci. Ako clovek bol fantasticky, ale nikdy ma nijak inak nepritahoval. Moj vztah som uvadzala ako priklad, ze dobre kamaratstvo moze medzi muzom a zenou krasne fungovat. Az sa to postupne nenapadne zacalo menit. Sama som bola zmatena, co to ma SAKRA znamenat. Zacala som si ho predstavovat ako sa bozkávame, vyhladavala som jeho spolocnost este castejsie, predstavovala som si, aky asi moze byt v posteli, proste sa mi zacal pacit ako muz, co pred tym som si ani predstavit nevedela. Ked sme riesili nejake pracovne ulohy spolocne, tak som sa k nemu nacahovala, aby som ho nenapadne ovoniavala, no proste strasne :). A dnes odvtedy presli 2 roky a cakame babo a sme spolu. koniec pribehu. uvadzam ho ako priklad, ze medzi zenou a muzom bude vzdy fungovat nejaka chemia. ak nie z oboch stran, z jednej minimalne ano.
ja som take mal ale vzdy to Bola zena s ktorou som si rozumel ale vobec sa mi nepacila...
Hovori sa, ze priatelstvo medzi nezadanou zenou a nezadanym muzom neexistuje. Ked je vydata a ma deti, tak jasne ze moze byt. Ale skus keby bola nezadana...
Nehovori sa o kamaratstve, ale o priatelstve, teda ze ste ako naj kamky, alebo naj kamarati, ze proste travite spolu cas, aj 3x tyzdenne, pozves ho k sebe ako nic, vsetko o sebe viete, atd.. priatelstvo je nieco blizsie, nez nejaka kamaratka alebo znama.
No tak hovorim, ze ak je dlhodobe priatelstvo medzi muzom a zenou a obaja su nezadani, a vyborne si rozumeju, tak vznikne vzdy nieco viac, cize to uz nieje brane ako priatelstvo, ale ze su partneri, popripade manzelia... samozrejme priatelia ostavaju nadalej, ale uz spolu aj chodia a spia, bozkavaju sa...
jj... mas problem a preto sem vypisujes. Takze, hlupost. Ziadne priatelstvo.