Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronicky problem s hrudnou chrbticou

Príspevok v téme: Chronicky problem s hrudnou chrbticou
Kyfoza

Uz asi rok mam problem s hrudnou chrbticou, najprv som nevedel co sposubuje tlak na hrudi a tazke dychanie, spravil som par cvikov povolilo to vzdy na urcitu dobu. No postupom casu mi tie cviky prestali pomahat a uz asi pol roka mam intenzivny tupy tlak v spodnej casti rebier, tazke dychanie, do toho ma zacala chronicky boliet hrudna chrbtica uz asi mesiac, proste boli cely den nezavisle na tom co robim, samozrejme ked robim nejaku fyzicku aktivitu tak sa stav este zhorsuje.
Behal som po vysetreniach, MRI chrbtice nic neukazala, ortoped vravel ze MRI nemusi mat ziadny nalez, ze problem je svalovy korzet pozdlz chrbitce. Ja sa teda pytam ci je mozne sa vratit do povodneho stavu? Cviky nepomahaju, len minimalne. Ako je mozne ze v dnesnej dobe modernej vedy a mediciny nie je mozne vyriesit tak jednoduchy problem ako tlak na hrudi a bolest chrbtice? Vlastne ono je problem aj zistit nalez.
Ak poynate vayne nejakeho odbornika, ktorz sa s podobnzm problemom stretol dajte mi nanho kontakt, ci uy je to sukromnz doktor alebo nejakz liecitel mi je jedno, chcem si dat tento problem do poriadku, pretoye mi to vzrayne yniyuje kvalitu yivota a som vecne praceneschopny.

Monika1641

Dobrý deň, problémy s chrbticou som mala aj ja, chemické lieky mi nezaberali, tak som hľadala riešenie prírodnou cestou. Pomohli mi z neznesiteľných bolestí bylinky OKG. Podľa toho, čo píšete, tak to vyzerá, akoby ste mali aj niečo zlomené. Skúste si prečítať viac o výrobkoch OKG a o tom, ako pomáhajú ľuďom - www.zdravieinakokg.sk. Ak by ste sa chceli poradiť, napíšte mi na web. Môžem Vám o tom povedať viac. Prajem pekný deň. Monika