Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronicky problem s hrudnou chrbticou

Príspevok v téme: Chronicky problem s hrudnou chrbticou
Kyfoza

Uz asi rok mam problem s hrudnou chrbticou, najprv som nevedel co sposubuje tlak na hrudi a tazke dychanie, spravil som par cvikov povolilo to vzdy na urcitu dobu. No postupom casu mi tie cviky prestali pomahat a uz asi pol roka mam intenzivny tupy tlak v spodnej casti rebier, tazke dychanie, do toho ma zacala chronicky boliet hrudna chrbtica uz asi mesiac, proste boli cely den nezavisle na tom co robim, samozrejme ked robim nejaku fyzicku aktivitu tak sa stav este zhorsuje.
Behal som po vysetreniach, MRI chrbtice nic neukazala, ortoped vravel ze MRI nemusi mat ziadny nalez, ze problem je svalovy korzet pozdlz chrbitce. Ja sa teda pytam ci je mozne sa vratit do povodneho stavu? Cviky nepomahaju, len minimalne. Ako je mozne ze v dnesnej dobe modernej vedy a mediciny nie je mozne vyriesit tak jednoduchy problem ako tlak na hrudi a bolest chrbtice? Vlastne ono je problem aj zistit nalez.
Ak poynate vayne nejakeho odbornika, ktorz sa s podobnzm problemom stretol dajte mi nanho kontakt, ci uy je to sukromnz doktor alebo nejakz liecitel mi je jedno, chcem si dat tento problem do poriadku, pretoye mi to vzrayne yniyuje kvalitu yivota a som vecne praceneschopny.

Kyfoza

klik: Skusal som uz nejakych dvoch, nepomohlo, este skusim chiropraktika Zdenka Gasperaka, na neho su dobre ohlasy, ak mi ani on nepomoze tak neviem uz...
mjanik: No neviem, za vyskusanie nic nedam, ale pochybujem, ved ani nevies co mi je tak ako vies ze aku to vyriesi?

mjanik

kyfoza-vylieči,väčšinou ide o krče spôsobené chladom,treba ich odstrániť a tým sa "to"vráti na svoje miesto a j e po bolesti!!!!!

klik

kyfoza, co ten fyzioterapeut, skusal si?
suhlasim s prispevkom podo mnou
najdi si cviky na chrbticu, mckenzie napriklad
existuju aj napravaci chrbtice

SDC

Pri dnešnom zdravotnictve sa ani nečudujem že ti lekari nevedia pomôcť. V tejto republike je problem už s určenim diagnozy, nie to ešte jej uspešnou liečbou.

kyfoza

sg: je to urcite hrudnou chrbticou, pomoze na to ta kupel v soli?
mjanik: no neviem ak je hrudna chrbtica nejak posunuta a tlaci rebra aorgany dopredu, tak neviem ci pomoze nejaka akupunktura, ale tak mozem skusit.

sg

Skus kupel v soli, podrobnosti najdes na stranke www.zdravi - az . cz, + koloidne mineraly, vit. D3, K2, bolest na hrudi nemusi byt len od chrbtice...

Kyfoza

Zdravim Monika,
skor mi to pride ako reklama, navyse ja nepotrebujem oblbovak ktory mi len utlmi bolest( takych mam na vyber vela aj prirodnych), potrebujem vyriesit celkovy problem a pricinu tohto co sa mi deje. Doktori mi zatial nevedeli pomoct, pre mna su to len amateri s nejakym titulom. Navyse v mojom pripade je bolest druhorada, v prvom rade sa portrebujem zbavit tlaku na hrudi, lieky proti bolesti mi teda nepomozu.