Ahojte. Už dlhšiu dobu ma trápi akné.Nemám ho po celej tvári ale iba na lícach a okolo úst.Bola som zúfala.. po tých nespočetne veľa kozmetických prípravkov kt. mi kožná predpísala (nič mi nepomohlo) som sa rozhodla že si nechám predpísať antiku. Beriem ju už druhý mesiac a moja otázka znie po akom dlhom čase uvidím aspoň nejaké výsledky? Po akom dlhom čase vám začala účinkovať HAK na akné ? Popritom používam sírove mydlo ..ale nejak sa to nelepší. Ďakujem za všetky odpovede.
Akné a antikoncepcia
Ahoj dievčatá,antikoncepcia kvôli akné?To nemyslíte vážne!!!Sú aj iné možnosti a menej zaťažujúce na váš mladý organizmus a oveľa účinnejší.Čo tak kozmetika Kamedis,AC-CLEAR gél na čistenie,krém na udržanie rovnováhy a upokojenie od tvorby vyrážok alebo gél na lokálne ošetrenie?Prípravky sú na bylinkovej báze bez záťaže na váš organizmus a s maximálnym účinkom.Držím palce pri správnej volbe!!!
Ahoj, neviem, či ti to pomoze ale mam presne taký istý problem ako ty. Mam 22 a akné mi začalo 20-21 pred tým (počas puberty) vôbec, no teraz už viac ako rok od licnych kosti nadol až k brade opakujuce sa vyrážky, už aj jazvy a ide ma poraziť z toho, vyskúšala som absolutne všetko, no až teraz mam necelý mesiac predpísanú belaru(už naozaj som nevedela, čo s tým) a zatiaľ nevidím výsledky, tak som išla na fóra pozrieť po akej dobe to ma údajne zaberať. Predpísané ich mam na 3 mesiace a ak to nepomôže ani potom, skusim poslednú možnosť a tou je roucatan(dúfam že k tomu nepríde).
Belara je fajn co sa tyka na akne.A zlepsenie pleti by si mala spozorovat za 3 mesiace urcite uplne bez akne mozno nebudes ale zlepsenie nastane nakolko sa ti bude menej mastit plet aj vlasy, takze bud trpezliva.
užívam Belaru
na akne mi lekar predpísal Belaru, zlepšenie cca o 3-4 mesiace, beriemju vyše roka a som spokojna - pravidelný cyklus, lepšia kvalita vlasov
Aku antikoncepciu uzivas?Nie vsetky druhy pomahaju na akne dokonca niektore ich aj sposobuju