Ahoj,chcela som sa opytat na nazor,ze co si myslite,ak dievca ako som ja nevie varit. Mam 16 rokov a vsetky moje rovesnicky,konkretne spoluziacky sa len chvastaju,ze oni uz uvarili obed pre celu rodinu,upiekli kolac, ktory vsetkym chutil atd...ja som sa aj snazila nieco pochytit od mamy,ale jednoducho mi to nejde. Ona vsetko robi odoka a vravi mi,ze sa to postupne naucim,vraj este mam kopu casu. Ale ja si myslim,ze uz by aj bol cas...bojim sa,ze sa to jednoducho nenaucim tak,ako ostatni.
Neviem variť
tak nevieš časom sa naučiš nic sa nedeje nič si z toho nerob,
skušaj. aj starší nevdia.
Ja viem variť docela dobre teda vždy som to o seba tvrdila :-) minulú nedelu som navarila obed a po ňom išla celá rodina na veľkú :-) babka ma aj chválila že len vdaka mne išla lebo inak trpí zácpou :-( nuž ked môžem rada pomôžem to som celá ja :-)
vieš...mna matka vyhanala z kuchyne od mala... mala do pč posielala takze pokial som sa neosamostatnila v 22 rokoch nevedela som ani ja... a nemala som absolutne ziaden problem...
dnes mas na nete vsetko, recepty od vymyslu sveta...
nemám čas , nechce sa mi okrem toho som "vegetarianka"
takze take jedla zlozite na varenie, pripravu nie su...
Ak ta to stve ze nevies varit tak zacni smelo do toho, dnes ked je internet kde mas kompletny postup, videa atd mas moznost navarit hocico.Kup ingrediencie a experimentuj, skusaj, vsetko sa da len to chce cvik a zrucnost ktoru nadobudnes tym ze zacnes varit.A zacni najprv jednoduchym jedlom, kolacom to co mas rada a postupne sa zdokonalis neboj sa.Hlavne si ver pre mna napriklad je varenie relax bez ktoreho si neviem predstavit zivot.