Chcem sa spytat ak je tu niekto po ASK kolena ake mate skusenosti s nosenim ortezy. Citam tu rozne fora kde cca 90% pise ze po ask kolena isli domov po svojich bez barli a ortez a dokonca hrali futbal a pod. Ja som zrejme iny pripad, mam ortezu s nastavitelnym rozsahom pohybu, po operacii to bol 30st uhol tetaz mam 6ost. Ortezu mi kazal mat nonstop aj v noci aj pocas cvicenia skladam iba pri sprchovani. 6tyzdnov mam pouzivat aj barle a na nohu sice dostupovat celou plochou ale odlahcovat to barlami. Je to dost otravne, navyse noha výrazne schudla a orteza zacala sklzavat dole. Nerobim nic ine len ju napravujem. Suchy zips mam zatiahnuty na max a aj tak to zlieza. Cvicim poctivo seriu cvikov co mi dala rehabilitacna sestra az do bolesti, dodrzujem vsetko tak ako mi kazali no napriek tomu nohu neohnem tak ako treba. A ked tu citam ako vsetci uz cupkali cvalali behali zacinam mat depku. Pravda je ze pred ask bol stav kolena zly a na ask som sa dostala az po pol roku. Mal niekto podobne dlhu dobu rekonvalescencie a s akym vysledkom?