Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kandida - obnovenie zdravej mikroflory

Príspevok v téme: kandida - obnovenie zdravej mikroflory
nakazeny

Dobry den,
mam nejaky problem s travenim(avsak podla gastoenterologa som zdravy). Mam niekolko priznakov, ktore pasuju na kandidu - avsak bol som aj na gastro vysetreni, ale kandida sa nepotvrdila(co by este nemuselo nic znamenat, nakolko aj taketo moznosti sa na internete spominaju).

Napriek tomu som zmenil jedalnicek - vela zeleniny, vylucenie cukru, muky a inych sacharidovych jedal a stav sa mi trochu zlepsil, ale nie je to este ono.

Moj najvacsi problem je, ze velmi zle spavam(daval som si aj melatonin, ale moc mi to nepomohlo k zlepseniu kvality spanku).

Avsak zistil som, ze ked som si dal aktivne uhlie(daval som si aj psylium, aby som nemal zapchu), tak sa mi stav dost zasadne zlepsil(menej biely jazyk, lepsi spanok, nesvrbeli ma oci, ...).

Potom som ale maval krce v zaludku - a preto sa chcem spytat, ako sa da v pripade, ze je clovek nakazeny kandidou obnovit crevna mikroflora.
Probiotika so mnou nic nerobia, nevidim ziadne pozitivne ani negativne prinosy - skusal som napr. biopron a lactoflor(zjedol som napr. cele balenie za 2 dni a nic).
Skusal som aj zincicu a bryndzu, ale to sa mi zase vratili spat povodne priznaky - biely jazyk a problemy so spankom.
Su nejake ine moznosti?

Okrem toho sa chcem spytat, liecil sa niekto antibiotikami? bola to rychlejsia/lahsia/ucinna cesta?

Dakujem.

Gima

Ja užívam Psylium - indická vláknina na prečistenie čriev. Dalej pijem acidofilné mliieko. Pomáha to vynikajuco.

yfkaa

mozes vyskusat aj enzymy na podporu travenia, ja mam od HealthForce, necitim sa stale plna, celkovo mi lahsie travi jedlo

valli

Ešte si môžeš k objednávke požiadať o tibi vodné kryštáliky na výrobu vodného kefíru (sú k objednávke zadarmo). Nápoj z nich je výborný a plný zdraviu prospešných mikroorganizmov, je možnosť aj tibetskej kefírovej huby zdarma, ale tú ja nemám vyskúšanú. Robí sa z mlieka a ja mám alergiu na mliečnu bielkovinu. Pozri si články k obom hubám na spomínanej stránke liečebnej výživy mojezdravie.sk Vieš si vyrobiť živé produkty, ktoré regenerujú celý tráviaci trakt.

valli

Veľa záleží od kvality probiotík. Mne sa osvedčila proti plesňová diéta a užívanie probiotík super acidophilus 6 miliárd + cesnak s petržlenom tablety. pozri na -odkaz odstránený- Obnovenie mikroflory, hlavne pri kandide je dlhodobejší proces, minimálne 6 týždňov až niekoľko mesiacov.

ebayFan

odporucam objednat na ebayi - je to tam lacnejsie(aj po zapocitani dopravy).
nakup na ebayi je bezpecny a platba cez paypal je takisto bezpecna.

renkaaa

tiez som mala podobny problem, bola som aj na hadicku, nezistili nic, samozrejme :-) vyskusaj nasadit probiotika, mne sa osvedcili tekute vita biosa, su bez konzervantov a cukru, mne sa problemy upravili