Ahojte,chcem sa vas spytat ci mate podobnu skusenost a ci to treba riesit. Bola som od decembra tohto roku uz tri krat chora.iba raz som bola u dr,vybrala atb. Tyzden po dobrati som sa zacala citit unavena,ako keby na mna znova cosi liezlo.tak som zmerala teplotu a 37,1 na druhy den 36,9... potom som asi dva dni mala tak 36,6 potom som nemerala kedze som sa citila fajn... dnes zase trochu unava a teplota 36,9... viem ze do 37 to v podstate teplota neni no nezda sa mi to ze to takto kolise. Krv som mala naposledy vysetrenu koncom decembra,ale z inych dovodov no vysledky vsetky ok. Mam zbehnut za dr a riesit to ci?
Teplota 36,8 - 37,1
Daj si spravit CRP, tie teploty mozu byt, aj z chronickych zapalov, nepodcenuj to.
Ahoj Ellis, mám to posledný mesiac podobné ako ty. Bola som dlho PN, brala som atb a od ich dobratia mám tiež stále teplotu cca 36.8-37.3. Ja som teda k doktorke šla, pretože to nie je moja normálna teplota a ona povedala, že to boli silné atb a nejaký čas potrvá, kým sa telo dá dokopy. Odporúčila mi hlavne posilniť imunitu. Tá kolísavá teplota je znak, že telo stále s niečim bojuje a preto mu treba pomôcť. Mne odporučila brať probiotika, Echinaceu Hanus, vitamíny C, D konkretne (DeVit) bekomplex, železo, zinok a ktomu samozrejme pestrá strava.
Fajn ,dakujem. Tak sa posnazim si to nevsimat a nesledovat sa tak :-)
Tak by si mala 38-39° ako som uz nižšie písala :)
No tak prepac,ze som sa spytala... ja neviem o tom,ze by mi niekedy tak kolisala teplota a je pravda,ze trochu stresujem z kazdej blbosti tak som sa len chcela spytat.ja len ze ci nieje mozne,ze by mi zostal nejaky zapal v tele ci co
A vôbec ja som ti dala jasnú odpoveď či čo si očakávala? Čo v tom nechápeš?
Priemerná teplota sa u zdravých ľudí od osemnásť do štyridsať rokov pohybuje od 36,6 stupňa, plus mínus 0,4 stupňa. Najnižšia býva ráno o šiestej, najvyššia medzi šestnástou a osemnástou hodinou popoludní, čo odráža látkovú premenu. Teplotu ovplyvňuje aj to, čo jete, či ste fyzicky aktívni, ako vám pracujú žľazy s vnútorným vylučovaním, vek, u žien ovariálny cyklus. „Nemožno zabúdať ani na individuálne rozdiely v hodnotách telesnej teploty,“ ... spokojná?
Tvoj organizmus a vnútorné organy pracujú tak samozrejme že sa ti potom kolíše teplota
Neutočìm ale už smiešne témy sem dávate ja zijem s 36,6-37,1 už roky takto a ziadnu vedu si z toho nerobim. Problém je niektorý ľudia sa až moc pozorujú
Ja nehovorim ze to je nejak extremne vysoke,ale tiez mi nepripada byt ok 37,1 uz tri tyzdne s par dnami normalnej teploty... ci? A nemusis hned utocit.ty sa nauc normalne odpovedat. Pokial nemas normalnu odpoved tak nekomentuj,dakujem
Keby si mala 38 - 39° pochopím to ale 36-37° riešiť? Sme ok? Poznáš anatómiu organizmu? Keď nie niečo si o tom prečítaj a potom sem píš