Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa verit testom hiv zo slin ?

Príspevok v téme: Da sa verit testom hiv zo slin ?
caprio

Dobrý deň.
Prosím vás , v minulosti cca 5 rokov do zadu som mal pohl. styk , neskôr som sa dozvedel že dotyčná osoba bola veľmi promiskuitná . V súčasnej dobe mám už asi 3 mesiace zvýšenú teplotu na 37,2-37,5 , podstupil som všetky možné bežné krvné vyšetrenia všetko bolo negatívne a tak mi vlastne nevedia povedať s čoho sú tie zvýšené teploty. Spomenul som si na túto príhodu a tak som si kúpil domáce testy na hiv zo slín chvalabohu boli negatívne . Neviem však či sú dostatočne spoľahlivé , píše sa že na 99% áno ale aj tak mám obavu veď to poznáte . Pred týždňom som mal chrípku bežnú , antibiotika a vyležal som ju no dnes som zasa dostal nádchu a zasa mám zvýšenú teplotu na 37,5 . Myslíte že sa tým testom dá veriť ?

0vecka

ani krvne testy niesu 100% tusim sa vzdy robia minimalne dva. Natvojom mieste si dam ale urobit vsetky pohlavn echoroby sa mi zda ze si trosku hypochonder.

philips

Ani bežné labáky nepotvrdia infekciu HIV, uvedú iba reaktívne sérum, potvrdzuje to špecializované laboratórium v Bratislave, myslím.

Kycera

Je to len domáci test a všetky takéto testy nie sú relevantné. Aj keď tam máš uvedenú vysokú pravdepodobnosť, nie je to 100%. Sú to len sliny! Ak chceš mať istotu, treba podstúpiť odber krvi, len ten Ti povie, či si pozitívny alebo negatívny.
Inak zvýšené teploty majú mnoho príčin, jednou z nich môže byť aj to, že nie si ešte zdravý, máš v tele vírus, baktériu, iné ochorenie, toxíny,...