Prosim vas tie vyrastky v hrdle co tomoze byt?
urgent prosim poradte
.
darinka48- krcna co vam na to povedala? Cysty su nebezpecne? Nemoze to byt rakovina? Obmedzit cukry..cize vsetko sladke nejest?kolko trvalo kym sa to stratilo?
ahoj ja som mala taketo vyrastky v hrdle tiez... su to cysty... ja som mala konkretne taku na mandliach strasne ma to tlacilo neskutocne... stale som mala pocit telieska v krku... mne pomohla dieta kde som totalne obmedzila cukry a zmizlo to... mozno to znie sialene ale je to tak... po vysadeni cukrov a sladkeho sa mi to totalne splasklo
Este ak sa mozem spytat vie mi niekto povedat co znamena hranicne zvysene trombocity?norma je 400 a ja mam 404.inak klasicky krvny obraz v poriadku.mozno som paranoidna ale uz dlhsie su tie problemi v hrdle a dr nic moc nepovedala.pravdu poviem rakoviny sa bojim.
Ja tam tak tiež vidím iba mandle a hnisavé biele bodky
Ale držím aj ja palce
Dakujem velmi pekne za nazor.trosku som sa mozno upokojila..ale aj takje strach.sice som bola mesiacdozadu u krcnej a tez nespozorovala nic zle..len za tou mensou mandlou mam pocit ako ked tlaci daco omina a tak ja si tam vidim take pupaciky akokeby.este raz vdaka
Lenočka,
žiaľ, ja osobne nevidím nič viac, ako som Ti napísala! Vlastne vidím biele bodky všade naokolo, ale keď sa pozrieš na fotografiu aj Ty, uvidíš to isté! Neostáva Ti nič iné ako byť trpezlivá a počkať na avizované vyšetrenie, pohľadať niečo na nete alebo dúfať, že sa tu objaví niekto, kto Ti dá relevantnú odpoveď.
Ale prajem Ti, aby Ti tam lekár okrem tých mandlí, príp. hnisavých ložísk nenašiel nič vážne.
Tvoje sliny?