Ahojte. Len na uvod ano mam nad 18. a chcela by som sa poradit. nespala som s frajerom, len sme sa tak skadlili,presil mi penisom povrchu vaginy a ja som ho spravila potom. samozrejeme si to umyl,,utrel utarakoma pod. asi 15-20min sme pri sebe lezali a hrala som sa mu s penisim jyzkom trochu,iba take skadlenie a on potom mozno tak cm trosku prilozil do vchodu vaginy. a nato o20min sme si dali normlane sprchu. na druhy den som dostala mykozu (vela krat som ju uz mala po antibiotikach a pod.) a potom tyzden som bola chora,na antibiotikach. menstruacia mi meskala 8dni,pootm som ju ofc dostala. oficialne mesntruacia mi prisla od tych hradok tak po 17dnoch. este pred tym ako som dostala menstruaciu robila som si tehotensky test GRAVITEST, podla obalu ako bolo ze do minuty jasny vysledok,mala som negativny,o dva dni nato takisto a takisto negativny. a potom o 4 dni som dala na 3 minuty a takisto bol negativny. neviem preco ale som vo velkom strese. lebo beom toho ako mi meskala menstruacia som si nacitala kopec veci a uz neviem co a ako. menstruaciu som mala prvy den slabsiu ale teraz je to okej,normalne krvacam. zväcsili sa mi trochu prsia ale to stale ako pred mesntruaciu ale nebolia ani nic. a som vo velkom strese,mam zvyseny tep strasne ychlo mi bije srdce az ta brusna aorta nad pupkom kvoli tomu. posledne 2 dni mi ropzaluje tvar a sa cela trasiem,prsty mam sudene ale to je asi najskor tym stresom.vazne by som odcenila nazor. dakujem