Dokedy je clovek mladym

denisaf

v kazdom veku by sa mal clovek o seba starat :) a vobec neni pravda ze starsi clovek musi vyzerat automaticky hrozne niektory ludia aj mladsich prekonaju intelingenciou aj vzhladom...

ANGEL-DEMON

moireal.. a prečo by nemohol isť na omladenie pleti 40 ročný..?
ked ide 30 ročný na nejake kozmeticke ošetrenie vhodne jeho veku nieje to primitívne??
lebo mne príde uplne normálne ked sa človek o seba stará...
a naopak otras je ked sa niekto nestará o seba, o plet, čo mám kamosku vyše40 ročnú, bola by pekná, je štíhla, nemá vrásky nejak ale ma otrasné pory a suchú pleť , nemusela by ani ku kozmetičke, stačilo by doma peeling, masky si davať na pleť, použivať oleje prírodné,.. a nemala by problém...
pokial sa nenamaluje tak je to OK ešte... no lenže ona si na ten xicht nakydá donu make-upu asi nekvalitný, resp. si myslím že používa puder a tým jej vyniknu všetky problemy na pleti,
a vyzerá tak ako vid. obrázok.. otras...
takže v jej prípade by velmi pomohla návšteva kvalitnej kozmetičky a nie tej ku ktorej chodí že jej za 2€ (vraj)vyčistí plet...
su dnes rozne metody na to a jej by to pomohlo a vyzerala by o 20r. mladsie,.. a zvlášt ked si nevie najst chlapa a je na mladých 20ročných :-D no pleť si človek hned všimne a takuto to je des...

Moireal

Heh. Hlavne tu na fore zvyknu zenam nadavat,ze su stare a po 30ke maju skocit rovno do rakvy. :-D
Keby sa radsej kazdy staral o seba. Mne je tak ukradnute,kto ma kolko rokov,podstatne je ako sa sprava. Si z tej staroby spravili vsetci riadneho strasiaka. Kazdopadne mi pride primitivne ak napriklad 40tnik ide kozmeticke na rozne omladenia pleti.
Problem nieje v starobe ale v gebuliach ludi.
A ty si este stale mlady. :-)