Pokuta vo vlaku

Príspevok v téme: Pokuta vo vlaku
Jupiter817

Dobrý deň, chcem sa spýtať takúto otázku : V júni v roku 2008, Ked som mal 16 rokov, cestoval som sám z Viedne vlakom do Bratislavy, problém je ten že som si vtedy kúpil detský lístok, v tej dobe stál tušim 5 eur...Ten čo kontroluje lístky mi dal pokutu ale nepamatam si už v ani akej výške kedže papier som stratil a viac som to neriešil ... Neviem ani akou spoločnosťou som cestoval, či bola slovenská alebo rakúska...Preto by som sa chcel spýtať či mi môže nejaka železnična spoločnsoť poslať pokutu aj po 9 a viac rokoch aj ked som mal vtedy len 16 rokov alebo či to mohla posunúť nejakej exekučnej spoločnosti. Je nejaká možnosť ako by som sa mohol dozvedieť či dlhujem nejakej železničnej spoločnosti alebo tak že či mam nezaplatenú pokutu v nejakej železničnej spoločnosti ? A aká je podľa Vás najvyššia pokuta ktorú by mi mohli udelit ? Dakujem za Vaše názory , rady a postrehy .

0vecka

trololooo nj aby sa nestalo ze mu par dni pred uplnynutim 10 rokov nepride list od exekutora kde bude pozadovat pokutu + trovy + uroky ale v tejto situacii zu je lepsie pockat