Co by ste robili na mojom mieste, keby ste k niekomu prechovavali svoje city a ten niekto by vam napisal, ze vas potrebuje. Pretoze ja mam velmi velky strach ist s pravdou von a dat mu najavo, ze ho potrebujem tiez. Mam v hlave chvilami zmiesane pocity, ci to myslel uprimne, pretoze to bolo vobec prvy krat co mi nieco take napisal a velmi ma to prekvapilo. Bojim sa, ze sa zlakne...a pomaly ma to uz dusi. Dakujem za rady
Neudrzim v sebe tie pocity viac
ILily, drumdrum, strasne silne prispevky, dakujem za ne
ja som sa v tom nasla
este mat silu s tym nieco spravit
vztah zalozeny na uspokojovani si potrieb nemoze viest k nicomu inemu, nez na zneuzivani sa navzajom
Ked sa nanho takto zbytocne naviazes a investujes do toho aj city, si stratena.
A naco ta potrebuje? Mozno potrebuje vyprazdnit vajcia, alebo potrebuje upratat, alebo potrebuje tvoje peniaze.
To neznamena lasku, ale uspokojit nejaku jeho potrebu.
Ked mi napisal, ze ma potrebuje tak som si ho vypocula v danej chvili, ale priklincovalo ma to k stolicke, pretoze sme dlho v kontakte a zrazu z neho nieco vyslo. Dalo mi to pocit, ze ma ma rad a bol by rad pri mne. A preto to vyvolalo vo mne pocity, ze musim mu to dat najavo aj ja. Tak som mu to povedala tiez a venoval mi svoj cas. Odlahlo mi, lebo som mu dala najavo nieco co uz dlhsie v sebe dusim
určite mu pomohla a už sa porúča, lebo bude sama potrebovať pomoc
Sova, tak co? Pomohla si mu? Prestala si sa bat?
Nepotlacaj svoje city a pocity. Ak ta ten clovek prosi o pomoc, tak mu predsa pomoz. Nepytaj sa, co bude nasledovat, nestrachuj sa, ci a co je za tym. Pomoz a bud vzdy svoja.
nemyslím si, že by niekto odmietol inému pomôcť, keby ho o to požiadal a dotyčný by samozrejme vedel pomôcť, lebo ja napr. kozmickú loď nemám :)