Dobrý den pokusim sa opisat moj problem ktory ma trapi uz par rokov a naozaj ma to neuveritelne otravuje budem rad ak mi tu niekto pomoze.
Takze mam 24r a mam dost velke problemy zo spankom a hlavne z vstavanim od kedy si pamatam. Vzdy som mal problem rano vstat do skoly alebo teraz uz do prace. Aj ked idem spat o 9-10hod proste rano nedokazem vstat mam hrozne tvrdy spanok (v stane som prespal najvacsiu burku za 50rokov). Budik nepocujem a ked uz nahodou ano tak ho zo spanku vypnem. Ked som chodil do skoly den co den som zaspaval a to som mal ten retro budik natahovaci.
V skole som nedokazal vydrzat bez toho aby som nezaspal na lavici. Ak sa nahodou idem niekde zabavat ze si trochu vypijem tak to mam istotu ze druhy den budem spat tak 12-16 hod ak ma nikto neustale nebudi. Preto uz vobec nepijem.Ked som odisiel do Uk pracovat tak moj pracovny den vyzeral tak ze rano ma musela sestra vykopat z postele v praci som nedokazal fungovat a ked som prisiel domov hned smer postel potom som sa zobudil fungoval 2-4 hod a znovu som isiel spat a stale dookola. Potom som si kupil vitaminy z obsahom zeleza a unava ako tak presla dokazem po praci normalne fungovat. Ale spanok stale pretrvava ked mam volno tak kludne 12-16 hod spim bez prebudenia. Rano stale problem vstat. Par dni do zadu som isiel spat o 3rano a sestra ma budila o 5 podvecer. Trochu som to rozpisal.Ps: ked som bol batola mama ma musela kontrolovat ci zijem.
Nejake rady? Alebo navstivit doktora?
Velika vdaka