Ahojte.Ani neviem s kade pisat je toho velmi vela,a som unavena zo vsettkeho.Ja som na invalidnej nie som tim nadsena,ale zivot to tatkti zariadil.Manzel sa sprava cudne od mlada a ci je starsi taj to na mna zle vplyva.Nedokazeme sa rozpravat lebo ak aj zacnem nejaku temu on ju prehodi inam uplne ju zvrtne ako napr Som mu povedala ze doktorka odchadza z dediny ze bude v neste on na to ze zijeme v Hyeizme a treba to vsetko zlikvidovat.Na svoju rodinu nic insie berobi ken nadava popritom ked mu zavolaju je uplne ini.Neviem pochopit taketo chovanie robika som z vela muzmi ale toti som bepocula sa takto rozpravat.Ja neviem cii ma nejaku psychicku poruchu a nevje si ju priznat ja ako doma som pri nom skuzka v domacnosti a on neurobi nic.Vadi mi strasne tie rozhivory ta ludskost ktoru v seb nema.Ked pozerame spravy vsetko okomentuje vsetkych treba povesat straane ma silne slova ktore ma zacunaju unavovat.Caka ma narocba ooeracia v aprili nesmiem sa zatazovat ale on pre to zmysel nema na jedno oko som oslepla teraz v jabuari ked som bola v nemocnici,neriesil mna ake auto ze som mu ho nedala opravit to chovanie ma nejake pomylene a potim ked som uz bechcela konunikovat z nemocnici s nim aby bol dobry a kazdy ho chvalil volal doktorke ako je s mojim stavom.Pripada mi dvojtvarna osoba v jednej osobe.A vzdy ked sa nieco zle stane dokaze to obratiti aby to jemu vyhovovalo a aby bol on ten dobry.Pomozte mi prosim co dalej...