placebo

Ipsik

Dievča PLAČE ´BO jej nejaký liek nezabral, ale poďme trochu do hĺbky. Pozrime sa trochu na tvoj život. Aký že máš ty vlastne život? Uf, no nic moc, keď si to tak zoberieme z reálneho hľadiska. Len sa trápiš a umáraš.
Môj tetoš aj moja tetka mali podobný problém, ale potom začali užívať chren, ale predovšetkým starý chren a vieš čo sa potom stalo??? Nie nevieš. Moja tetka začala nazývať môjho tetoša, že je starý chren a ešte navyše smradľavý. Vieš si toto predstaviť? Aj sme si spolu poplakali, keď sme si vypili. Mám ho rád, ale toto nevyzerá dobre, keď už teraz je starý chren.
Pochválen buď Liehus Špiritus!
Do plna nalej!
Napriek všetkému:-(

Noelinka

Veď ty ten xanax ani týždeň nebrala a už tu žaluješ o účinku? Ber aspoň týždeň dva a až potom 8m sem príď alebo si si čakala zázrak že hneď do 5 m budeš cítiť účinok?

Ipsik

Nemám nič proti tebe dievča, ale keď to nefunguje, tak to nefunguje. Treba vyhľadať odborníkov, ktorí ti tie vírusy odinštalujú.
Mne je to úplne u prdele, kto si čo myslí:-D

Ipsik

Nuž, a Ty si na tom super dobre, že? Každý si urobí vlastný úsudok.
Prelož mi túto vetu, keď si taká super zdravá? What does this sentence mean? No, čo znamená táto veta v preklade? Nevieš ani to, len sa ľutuješ. J.b na ľudí a choď si svoje.

Ipsik

Bolo by to treba konzultovať s lekárom a nie tu na fóre. My ti tu ako pomôžeme? Keď ti nezaberá, tak ti nezaberá. Aké placebo? Cieľom placeba je pomôcť a nie, že nič nezaberá. Nemá to žiadnu logiku, čo píšeš.

Mirina11

to vazne nikto nevie poradit? To bude asi velke lekarske tajomstvo.
Lenze mne tie lieky nezaberaju trasie ma. mam tlak v hlave
prepacte,zabudla som aj aky nick som dala,som to ja autor