urazeny priateľ kvôli malichernosti

Príspevok v téme: urazeny priateľ kvôli malichernosti
katty103

začala by som asi takto. bývame s priateľom u svokrovcov . domov mam 70km odtiaľ . boli sme na víkend u nás a ja som nešla pre vybavovacky tu naspäť s ním(nechcelo sa mi večer ísť tam a ráno sa vracať ). on sa strašne urazil, ako malý chlapec , že on sám nebude a pod. Nechápem co to doňho vošlo nebaví sa so mnou ale ja sa mu do riti tlačiť nemienim . je to podľa vás normálne , ci mam ustúpiť ?

katty103

ako so svokrovcami si vychadzame veľmi dobre ... no on odchadzal večer o 18 a ja som šla ráno o pol 8 z domu na urad a hned som šla k nim . takze keď sa vrátil z práce ja uz som bola tu . ale uz sa odrazil baran zataty :) nie ešte úplne ale je to na dobrej ceste . ale dakujem velmi pekne za rady

Audeyu

neustupuj, preboha... ved sa nejdes dakam ku*vit.. normalne si chces ist vybavit nejake veci doma, nechapem co je na tom zle a preco sa kvoli tomu vobec urazil... moze byt rad, ze si ho vzala k vasim na vikend... ja ked idem domov, niekedy aj na dlhsie ako len vikend, neberiem si chlapa so sebou, nech mam cas aj pre seba, idem aj kamosky pozriet, a tak.. a nikdy mi na to pol slova nepovedal...

medikamentus

.. tu naspat snim..
Obdivujem ludi, ktori reagovali a pochopili otazku.
Je sice uz nadranom, ale tak rad by som pomohol,
ale nepochopil som.

Ipsik

Ja som v takom prípade dlhodobo užíval vitamín C, ale asi som to prehnal, lebo po nejakom čase sa mi zmenila farba mojej pokožky na žltú a dokonca mi vo vlasoch začali rásť zelené lístky. Vtedy som si to uvedomil! Nie nechcem sa zmeniť na citrón, aj keď som v tomto období nemal ani raz chrípku.
Mali by ste byť stále spolu, lebo jeho rodičia majú isto tendenciu, aby ho futrovali proti tebe. Toto nemá logiku. Potom ti už nepomôže to, že si spravíš čaj s citrónom. Nie, nie, na to rýchlo zabudni!
Aj môj tetoš zažil niečo obdobné. Priznal sa mi so všetkým v slabej chvíľke, keď sme si vypili. Aj sme si poplakali, to je pravda:-(

Mesačný princ

Ak si chcela žiť s rodičmi, tak si mala s nimi ostať!!!

Ak by sa to stalo raz tak ok. Ale je to o rozhovore. Ono to vyzerá totiž tak, že nechceš byť s ním, ale s rodičmi. A u svokrovcov by som na vašom mieste nebýval!

Ste podľa mňa obaja takí istí :D

Ak by to bolo naopak, tak čo spravíš? Ak by si ty išla domov a on by ostal a nešiel s tebou? je to na zamyslenie.

Nie je to taká malichernosť. Niektorí chlapi sú veľmi ješitní voči takýmto skutočnostiam. Možno by ti odpustil aj neveru a aj keby si mu minula všetky peniaze ale na niektoré maličkosti sú citliví všetci ľudia. Nikdy nepoznáš človeka dokonale a nevieš o ňom všetko. Čo ak zažil v súvislosti s touto situáciou niečo traumatizujúce?

ANGEL-DEMON

nie neustupuj,... je nechápavy debil sebecky, ked chce aby ty si sa trepala rano 70km koli tomu aby maznoš v noci nespinkal sám...
mala mu jeho mamka prečítať rozpravočku a pusinku na dobru noc... blbcovi...

Ipsik

Počkaj nejaký čas, jeho to prejde a keď ho to neprejde, tak si len povedz: kde niet lásky, tam vidieť len samé chyby...

kyrill

Každý ma svoje horšie aj lepšie chvíľky. Baviť sa o tom, či priateľova reakcia bola alebo nebola adekvátna tak nie je namieste...