Mám strach o budúcnosť

Príspevok v téme: Mám strach o budúcnosť
kars5

Čauko mám 17 a mám strašný problém z dievčatami
V triede je 15 chlapcov a takmer okolo každého sa mocú dievčata. Nikdy som nemal štastie na takéto veci. Snažím sa , športujem , hram na gitare , dobre sa učím , no stále nič. Väčšina má frajerky , ďalších to čaká , no mňa nič. Stále keď nejakej babe napíšem , tak buď neodpíše , alebo sa snaží ukončiť rozhovor :(
A čo ak to takto bude aj do mojej 35-40?

Nechám vám tu moj mail , ak by chcel niekto so mnou pokecať :)
bananjozko@gmail.com

Pekný Večer ! :)

Janko44

a naco by ti aj bola zenska? postavis jej dom splnis jej co jej na ociach vidis a ona sa na teba nakoniec aj tak vykasle a jedine co ju bude zaujimat su peniaze na vase decka... toto su dnesne vztahy....

lento

mal by si si preštudovať aj nejaké knihy, aby sa ti lepšie komunikovalo, na baba to urobí dojem, keď bude zo seba chŕliť informácie :)

asi budem musieť vymyslieť niečo ešte niečo lepšie

lento

robíš si dopredu zbytočné starosti, len sa uč pekne na tej gitare, aj mne sa páčia chalani čo vedia hrať na gitare a ešte k tomu aj zaspievať :)

sa usmievaj na svet, aj keď je ťažké sa niekoľko dní pretvarovať, že je všetko OK a treba si život spríjemniť a nie si ho kaziť nejakými nepríjemnosťami, neviem, čo by sa stým dalo ešte urobiť

Mesačný princ

Niektorí ľudia nemajú celý život vlastné bývanie, niektorí ani tú prácu a sú napriek tomu šťastní :)

Priority ľudí sú rôzne. práca je tu len preto, aby sme mali peniaze. Vďaka peniazom máme síce viac možností ale nikdy nebudeme slobodní :)

Podľa mňa by malo byť tvojou hlavnou prioritou šťastie!!! Nič iné ťa v podstate zaujímať nemusí.

ale je to len môj skromný názor :)

Budúcnosť je neistá a je zbytočné sa ňou v dnešnom rýchlom svete zaoberať. No môžeš ak chceš. Ak z nej máš strach, tak je to ako by to bola fantómova bolesť. Nejestvuje a preto nemáš mať z čoho strach.

denisaf

ach jaj denne tu je xy zbytocnych tem co zakladaju studenti a deti o strasne vaznych vztahoch..... angel ti tu dobre pise rieste si tam naprv byvanie a pracu a nie stale len vztahy... to je ako napisala spestrenie... a v ziadnom pripade to neni zivotna vyhra a to najdolezitejsie mat vztah... dnes s niekym si a zajtra uz nie.. takze tak

0vecka

imho tak od 20tky mozes zacat rozmyslat ci je niekde chyba.. uzivaj si zatial a hlavne bud aktivny. ak s tebou nejaka nic nechce mat tak to neries a ries inu... ono je to tak ze v 17tich maju zeny navrch ale karta sa obracia a po 30 je to cele naopak.

Lillush8

mať tak o desať menej, mňa na tú gitaru zbalíš hneď ;) Chlapče, máš celý život pred sebou, určite si nejakú babu nájdeš. 17 je krásny vek, užívaj si s kamarátmi, choď do partie alebo pri tom športe sa dá zoznámiť aj s dievčatami. Počkaj si, príde aj doba, kedy ťa ženské omrzia a budeš ešte rád, že si sám

ANGEL-DEMON

strach o budúcnosť?????? a toto je tvoj problem..??
problem je čo jesť, resp. za čo si to jedlo kúpiť, čiže kde pracovať,
kde bývať...
stabilná práca, vlastné bývanie to sú resp. majú byť priority..!
to ostatné je iba na spestrenie...