Úzkosť, panika, depresia?

Príspevok v téme: Úzkosť, panika, depresia?
tomtom32

Dobrý deň, chcel by som sa s Vami podeliť o môj životný problém... Pred 7 rokmi mi začali stavy ako točenie hlavy, zvýšený tep, strach , nepokoj. Absolvoval som neskutočné množstvo vyšetrení ,dokonca aj na vlastnú žiadosť. Nikdy na nič neprišli, myslím na nič vážne. Nakoniec som skončil u psychiatra kde sa liečim cca 4 roky s liekmi ako frontin a dlhodobo serlift.... Určite mi to pomohlo, aj keď sú lepšie a horšie obdobia... Ke´d dodržím denný režim a sústredím sa na prácu, čiže myšlienky sú sústredené inde tak je to ok, akonáhle oddychujem tak myšlienky mi chodia po infrkte, mrtvici, vážnej chorobe a podobe... Občas sa myslením dostanem až tak daleko že mám fyzické prejavy infarktu a podobne. Tep vyletí prudko hore aj na 140 za minútu a po vydýchaní za 10,15 min je to ok.... Bohužial neustále keď nie som v práci sa sústredím čo i len na mierne zadýchanie a zvýšenie tepu.... v týchto situáciách mám problém aj s miestom kde je veľa ľudí a obávam sa že skolabujem a podobne. Ako s týmto bojuje Vy? Ja aj napriek neskutočnému počtu vyšetrení stále myslím nato najhoršie... Ďakujem za každú radu...

Informacie

Dobrý deň, Podľa môjho názoru, na Váš problem by ste rozhodne mali vyskúšat produkty PowerMatrix. Ak chcete výsledky, urcite ich odporúčam vyskúšať. Výsledky su v mnohých prípadoch vynikajúce. Viac info si môžete prečítať tu : www.powermatrixslovensko.sk
prípadne si môžete stiahnuť celý katalóg :
www.powermatrixslovensko.sk
Sú tam produkty, ktoré pomáhajú práve v takých prípadoch. Napíšte im, určite Vám dobre poradia.