sen - vyklad - strach

Marosko-n

Zabudol som, Daj si 2x denne ACILPIRIN,
nesmie byť aspirín. Acipirin pomáha pri skrytých začinajúcich zápalov.

Marosko-n

Do mesiaca až dvoch asi ochorieš. Už asi pociťuješ teplo na hrudi alebo ti býva chladno. Ide zvýšené obdobie chorôb, tak neváhaj a preventívne sa lieč prírodnými liekmi. Tie ti neuškodia.Doplň si hlavne B12 a ostatné, a navšťiv infrasaunu ak tam máte a vyhrej sa viac krát.Malo by to zmierniť chorobu, čo ťa čaká.

nbc

taak asi to nebude riesit...moze to mat aj súvislosť s tym ze otec ma zapal pluc a aj ja som trocha chory a vecer ked som si kychol bol som otoceny zle tak ma trochu zabolelo tak som si povedal ze tie pluca vykaslem tak mozno ma suvislost aj s tym a este som pod dost velkym psych. tlakom a aj v strese cize...

nbc

zatial studujem....
............................................................
predpoved chvala bohu nevysla, bolo hovädzie :D

Ipsik

Teraz som sa pozrel do jednej múdrej knihy, ktorá sa tým zapodieva. Tam sa píše, že sen s pľúcami môže poukazovať aj na ťažkosti v práci, ktoré treba vydržať a prekonať, ale áno, môže to poukazovať aj na ochorenie pľúc.
-----------------------------------------------
Podľa mňa to skôr poukazuje na to, že budete mať na obed pľúca na smotane.

nbc

tak neda sa povedat ze by som veril...niekedy som si to pozrel pre zaujimavost a neriesil ale zas viete ak si precitate nieco take tak zacnete sa zaujimat viac..snad ma chapete

Abrakadabra

Sny nerieš. Aj mne sa uz snivalo kadečo . To tu ani nejdem pisat . To by som normalne mal skončiť v blazninci.

zubkovavila

Ja takýmto veciam rozhodne neverím. Počas spánku pracuje oveľa viac fantázia ;-) Buď v kľude a never takým veciam. Keby ja som mala na to veriť, tak už mám minimálne 5 detí a manžela, haha.

nbc

aaale na druhej strane nic take sa inde nespomina ani na anglickych strankach tak neviem ci tomu verit alebo nie fakt ak mate niekto skusenosti tak prosim o radu