ahojte dnes sa mi snivalo nieco s plucami proste som ich vykaslal a povedal si ze su v pohode uplne zdrave ako maju byt potom ich nejako dal naspat no a niekedy si pozriem aj vyklady na nete a teraz tam pisalo ze tazka choroba alebo smrt a neviem ci tomu verit alebo to je blbost co poviete?
sen - vyklad - strach
Zabudol som, Daj si 2x denne ACILPIRIN,
nesmie byť aspirín. Acipirin pomáha pri skrytých začinajúcich zápalov.
Do mesiaca až dvoch asi ochorieš. Už asi pociťuješ teplo na hrudi alebo ti býva chladno. Ide zvýšené obdobie chorôb, tak neváhaj a preventívne sa lieč prírodnými liekmi. Tie ti neuškodia.Doplň si hlavne B12 a ostatné, a navšťiv infrasaunu ak tam máte a vyhrej sa viac krát.Malo by to zmierniť chorobu, čo ťa čaká.
taak asi to nebude riesit...moze to mat aj súvislosť s tym ze otec ma zapal pluc a aj ja som trocha chory a vecer ked som si kychol bol som otoceny zle tak ma trochu zabolelo tak som si povedal ze tie pluca vykaslem tak mozno ma suvislost aj s tym a este som pod dost velkym psych. tlakom a aj v strese cize...
Kokotiny...
zatial studujem....
............................................................
predpoved chvala bohu nevysla, bolo hovädzie :D
Teraz som sa pozrel do jednej múdrej knihy, ktorá sa tým zapodieva. Tam sa píše, že sen s pľúcami môže poukazovať aj na ťažkosti v práci, ktoré treba vydržať a prekonať, ale áno, môže to poukazovať aj na ochorenie pľúc.
-----------------------------------------------
Podľa mňa to skôr poukazuje na to, že budete mať na obed pľúca na smotane.
tak neda sa povedat ze by som veril...niekedy som si to pozrel pre zaujimavost a neriesil ale zas viete ak si precitate nieco take tak zacnete sa zaujimat viac..snad ma chapete
Sny nerieš. Aj mne sa uz snivalo kadečo . To tu ani nejdem pisat . To by som normalne mal skončiť v blazninci.
Ja takýmto veciam rozhodne neverím. Počas spánku pracuje oveľa viac fantázia ;-) Buď v kľude a never takým veciam. Keby ja som mala na to veriť, tak už mám minimálne 5 detí a manžela, haha.
aaale na druhej strane nic take sa inde nespomina ani na anglickych strankach tak neviem ci tomu verit alebo nie fakt ak mate niekto skusenosti tak prosim o radu