Ahojte, chcem sa spytat co si myslite o tom, ze mam 23r a uz asi rok a pol sa vlacim s cca o 18r starsim chlapom. Mala by som to skoncit? Chodim na Vš čiže najblizsie 4roky sa nas vztah smerom k vytvaraniu rodiny neposunie a potom uz bude mat do 50ky a ja najkrajsie roky za sebou.. Budem stara a bez partnera, lebo s tymto to nema buducnost. Problem je, ze nikoho okrem neho nemam (ziadnu spriaznenu dusu) a je mi s nim dobre.. Tolko pozornosti som sa nedockala este ani od jedneho chlapa a obavam sa, ze sa ani nedockam.
Starsi priatel
moj muz ma o 17 rokov viac.. a da sa to.. len tolko :)
Ak je to úprimná láska od teba, tak bude žiť o 20% dlhšie ako priemer. Úprimná láska predlžuje vek. Ostanú ti deti a už nebudeš sama.
Mnoho žien a mužov po zlom živote, by celý život vymenili za 5 - 10 rokov nádhernej lásky. Krásny vzťah je vzácnosť. Horšie by bolo, keby ťa nechcel a po čase by sa na teba vykašľal. Možno má rodinu, možno rozvedený, možno má záväzky, to sú vážne veci.
Podla toho čo znamená to "vláčiť sa" a prečo to nemá budúcnosť. Má už ženu a deti ? ;)
Môj partner je odo mna starší o 19 rokov, spoznali sme sa keď som mala 22. Už 4 roky normálne spolu fungujeme, tým chcem povedať že spolu žijeme, bývame, hospodárime, budujeme. Svoje rodinné veci mal uzavreté ešte predtým ako sme sa spoznali. Vekový rozdiel mne vôbec neprekáža, citim to akurát v tom, že má zažité a odžité, našiel sa a vie čo chce. Nelutujem ani tie "najlepšie roky" určite som si ušetrila vela sklamaní s inými chlapmi, ktorí by sa potrebovali ešte vyblázniť. Niekto na taký vstah stavaný je, niekto nie. Sama musíš vedieť a keď tam nevidíš budúcnosť načo s ním zostávať iba kôli pozornosti.
Druhá vec je, že pokial už má svoju rodinu, tak ruky preč čím skôr. Do takých vecí by si sa určite nechcela zamiešať a v tom prípade si viem predstaviť, že by si tie "najkrajšie roky" skutočne stratila.
Obávam sa ze 18 rokov je dost velky rozdiel. Ale zas je rozdiel medzi 41 ročným co sa o seba stará a citi sa trebars na 35 a medzi 41rocnym zrobenym chlapom co je unavený zivotom a citi sa na 48.
Ale za mna by som ti radil asi to skôr vzdať. Ale neber to tak ze chod a posli ho do piče. Mam malo informacii o vasom vztahu a osobach ako takých. Ci pracuje kde býva ci je slobodny bezdetny a hlavne ako ta on berie... Ako si rozumiete v sexe atď. Je vela premennych ktore hraju ulohu.
Ahoj,
ja si myslím, že už rozhodnutá si ho nechať ísť.
Ale nedá mi ti nenapísať.
Prečo riešiš budúcnosť? Ak ti je s ním dobre, tak nerieš čo bude. Mnohokrát sa vyriešia veci samé a ani nevieš ako. Užívaj si to, čo je tu teraz. Ja mám tiež staršieho priateľa, síce len o 7 rokov. Ale nikdy som takéto veci neriešila. Iba na začiatku vzťahu a on stále hovoril, že si na mňa počká. Vo všetkom. :) A aj počkal. Všetko je len o komunikácií. A 4 roky nie sú až tak dlhá doba, zatiaľ sa zohráte, budete super fungovať. VEĽA ŠŤASTIA.
A neodpustím si - VLÁČIM??? Ste vôbec oficiálne spolu ? Alebo ako? Lebo asi keď som s partnerom, tak chodím, mám priateľa,...
Hned na zaciatku ma zarazila veta...pol roka sa VLACIM...
To je co?Nechaj ho ist.Sice si ho pekne vykreslila,moze to byt dobry clovek,ale nie pre teba.Byt s nim len preto,ze nemas nikoho,je ciste sebectvo.Je mi ho luto.On je v najlepsom veku,este si moze najst ZENU,jemu ani nie vekom rovnu,ale taku,co si bude vediet vazit vztah a jeho lasku.
ked to vidíš takto tak to nemá zmysel... lebo ak by si ho mala uprimne rada tak by ti bolo fuk kolko má či bude mať rokov ked... a riešila by si "tu a teraz" aby vam bolo dobre teraz, lebo nevieme čo bude o tyzden ci sa vobec dožijeme..takze tak...