Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo to vždycky takto skonči?

Príspevok v téme: Prečo to vždycky takto skonči?
PremyslajucaZENA

Ahojte,

chcela by som sa spýtať, čo si myslíte o tom, že pokiaľ žena nechá muža z dôvodu iného ako je tretia osoba vo vzťahu (myslím tým, že žena UŽ ma iného), tak vždy to dopadne tak, že muž si nájde novú priateľku veľmi rýchlo (ovšem pokiaľ dôvodom nebol alkohol, drogy a iné závislosti), pričom žena poväčšine ostane sama. Poznám mnoho takýchto prípadov a veľmi veľa báb, ktoré takto po rozchode dopadli.

Dakujem za nazory

bfcc

Tak možno si uvedomujú že život je krátky a je zbytočné dlho čakať... Je to každého vec ale - niekto potrebuje dlhší čas na to aby sa s tým vyrovnal a niekto zase nemá problém. Nie je tu nič "správne" ani "nesprávne" je to každého vec.
Ja osobne keby mňa opustila žena tak by som asi si tiež bol schopný rýchlo nájsť priateľku a na tú druhú zabudnúť...

Mesačný princ

Neplatí to na 100%.

Povaha človeka je to, čo nemá šancu nikto spoznať dokonale. Nikto nevie čo sa deje v hlave toho druhého. Niekto potrebuje okamžite plátať a niekto je potom roky osamelý, alebo si už partnera nikdy nenájde.

frejit

...vsetko zalezi od povahy muza...ti co si rychlo hladaju novu priatelku ..to je akoby nahrada...podla mna sa ani nevyrovnali s rozchodom a hladaju naplast..nedopadnu zase dobre...lebo nejdu s cistou hlavou do vztahu....radim zenam i muzom...ostante po rozchode nejaky cas sami...par mesiacov, pol roka...precitnete a nova laska moze zacat...

Ipsik

Podľa mňa je to preto, lebo tak muži, ako aj ženy rozmýšľajú istým, svojským a predvídateľným spôsobom. Preto sa hovorí, že ženy sú z Venuše a muži z Marsu. Treba preukázať trochu empatie a vyrieši sa viac takýchto problémov. Tam, kde niet lásky, tam vidieť každú chybu.