Skinoren-zazrak na akne ! Bez lek.predpisu ?

Kazanek

Ahoj, . Fajn, že sa ti po rokoch trápenia podarilo dostať biologickú liečbu. Asi by ju chceli všetci, no nie je to vôbec jednoduché. Napr. na Slovensku musí pacient najskôr absolvovať liečbu dvomi systémovými liekmi (ako MTX, Equoral, Neotigason a pod.) a len v prípade, že tieto lieky nezaberajú alebo majú pre pacienta závažné vedľajšie účinky, mu poisťovňa schváli biologiká. Takže je to na dlhé lakte a pomůžete eu-sale.com

Richardik123

Ahojte . Aký mate názor na Royal black mask . Všade po internete je teraz . Myslite ze je tak dobra ako na videach ? Odporucili by ste ju ?

Asik

Skinoren je viazany na lekarsky predpis.Ono ak mas znamu v lekarni alebo ta tam poznaju skus ich upytat mozno ti ho predaju aj bez predpisu

Ewelin2

Nechodi sem nikto kto by sa vyznal ci je skinoren viazany na recept alebo nie ? Inak musim zajtra o 5.30 cestovat do vzdialenejsieho mesta sa postavit do radu aby mi predpisali recept plus zmeskam robotu. Inak by mi stacilo zbehnut do lekarne a normalne ho kupit.

LenkaC28

Zdravím Vás, so Skinorenom ja osobne skúsenosť nemám, ale ak môžem poradiť moju skúsenosť tak na akné mi krásne pomohli výrobky od VICHY- Normaderm, úžasný je najmä krémik na noc Vichy Normaderm Night detox. Všetky výrobky si objednávam z pilulka.sk, kde si na -odkaz odstránený- vždy nájdem nejakú zľavu a nákup sa mi ešte viac oplatí :)

Aktevi 123

Pozrela som a naozaj je v cechach bez predpisu. Ale nezda sa mi, ze aj u nas. Zase sa Česi maju lepsie , my aby sme hodiny presedeli za jeden krem u doktora