Preco..

Príspevok v téme: Preco..
Niesomgay

Zdravim... Dnes ma moj stryko zabil jeho argumentom. Vraj: "Ja ta chapem aky v skutocnosti si". Urcite si viete predstavit co tym mysli... Lenze ja to niesom 100000% niesom gay. Myslia si to o mne vsetci. Asi preto lebo mam dobre vysledky v skole, nemam kamaratov, nefajcim a nerobim kokotiny.Ako im to dokazem ze gej niesom? Fakt ma to trapi.. Gay urcite niesom. Som zalubeny do jednej spoluziacky ked sa na nu pozriem v hlave sa mi premietaju myslienky co by som s nou urobil. Ako im to nam dokazat ze teply kokot niesom? Zaujimaju ma vase nazory.

ezel

Nemáš dôvod niekomu niečo vysvetlovat, nemáš im to teraz ako dokázať, keď zbalis spoluziacku alebo inú babu, tak ich to prejde alebo si príprav na to nejaký odfajč napr. čakám kým si nájdeš nejakú mladú frajerku, potom ti ju pretoto ;)

Messje

Stryko,ja fakt neviem ako si na to prisiel ze som iny,ale mylis sa.Keby si mi radsej pomohol ako mam zbalit spoluziacku a nie tu tarat nezmysli.Ja som z tej baby hotovy nespim kvoli nej,furt ju mam v hlave a ty mi tu tresknes taku blbost.No...kazda rada je dobra ,tak pocuvam
Asi by som isla na to takto :-)