Ahojte. Zaujímal by ma váš názor na situáciu v akej som sa ocitla. Pred viac ako 3 mesiacmi som sa rozišla s priateľom- navrhol to on lebo sme sa vkuse len hádali a aj keď sme sa ľúbili už bolo tých hádok veľa. Obaja sme už boli z toho unavení. Rozchod bol rázny, on bol pri mojich snahách zachrániť to odmeraný, povedal, že je to definitívne. O týždeň na to už mal iné reči - že sa musí dať z toho všetkého dokopy a že nevylučuje, že sa ešte niekedy dáme dokopy, lebo ma má stále rád. Mňa ten rozchod zničil, veľmi som ho ľúbila, mesiac som si myslela, že to neprežijem až kým som si to dáko nezrovnala v hlave a povedala si, že to je nový začiatok a musím sa z toho dostať. Povedala som mu, aby sa mi už neozýval. Za tie 3 mesiace sa mi však ozval asi 4 krát, ešte aj na Vianoce mi kúpil darčeky. Keď sa ozýval boli to len blbosti, nič o návrate. Až naposledy mi zavolal, bol osobnejší, pýtal sa ako sa mám, čo v robote, doma a že si pozeral naše fotky a rád by sa so mnou stretol. Boli sme tak približne dohodnutí na termín, ale keď došlo na lámanie chleba tak sa neozval. Nerozumiem mu o čo mu ide. Buď nech mi dá pokoj a vôbec sa neozýva alebo nech sa už vymáčkne. Čo si myslíte o jeho správaní?
Po rozchode-o čo mu ide?
Ahoj, odporúčam Ti si prečítať tento príspevok, je to presne pre teba www.familia.sk Dúfam, že ti to pomôže. :)
Nik tretí v tom nebol,to som si istá.Dovodom boli hadky ktoré neprestávali. Ani ja som sa už v tom vzťahu necítila dobre,ale milovala som ho a nedokázala som urobit ten krok k rozchodu.
A darčeky k nám doniesol keď som nebola doma.
Možno som ich nemala prijímať ale prijala som..
Suhlasim s Angel ze darceky si prijimat nemala. A musel byt dovod preco sa s tebou rozisiel. Nikto sa nerozide len tak. Bud v tom bol niekto tretí alebo neviem.
Práveže nechcem byť ako psík. Keď mi naposledy volal tak sa chcel stretnut hneď,ale ja som si povedala že nebudem hneď skákať ako píska a dohodli sme sa predbežne na iný den. A v ten deň sa uz neozval. Nerozumiem tomu,vlastne celému tomu rozchodu a situácii po nom :(
a ty si jeho pes alebo ako??? že pribehneš ked zapíska...
ak ho maš na FB vymaz ho, ked ti bude volať ignoruj, sms ignoruj alebo mozes rovno zmenit telefonne cislo...
a vyriešené... a nie ked sa on ozve hned za nim ako psík poslušný...
a darčeky na vianoce si mala odmietnuť...