Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť hlavy pri milostnom akte.

Príspevok v téme: Bolesť hlavy pri milostnom akte.
Abrakadabra

Dobrý deň, poprosím o radu čo so mnou je. Som muž, mám 43 rokov, váhu 98kg výška 178. Tu váhu mam už dlho stabilne. Doteraz co viem som mal vždy skôr nižší krvný tlak. Pri posledných 2 milovaniach s mojou manželkou sa mi stalo ze asi od polovice aktu ma začne bolieť hlava a skončí to postupne až cca 5-10 minút po akte. Bolesť hlavy je v oblasti čela a spánkov a temena. Taka akoby kolísavá podľa toho ako mi bije srdce. Počas toho kolísania tej intenzity ale neprestáva to bolieť.
Co sa týka životosprávy som nefajčiar a defacto abstinent. Liečim sa totiž dlhodobo na miernu epilepsiu ale už asi 10 rokov bez incidentu. Užívam DepakineChrono 500mg ráno a večer. Spávam cca 9hodin v noci a cez deň mám ľahkú prácu asi 5 hodín. Nešportujem.
Doteraz som nemal žiadny problém s tou bolesťou hlavy.
Prosim prečo mávam tie bolesti hlavy pri milovaní? Normálne ma nikdy hlava nebolieva. Skúšal som aj urobit pár klikov, drepov, bežal som na mieste aby som sa zadýchal či nenastane bolesť hlavy a nenastala. Čo mám urobiť aby to prestalo? Je mi trápne sa toto pýtať svojho doktora.
Ďakujem.

Abrakadabra

Tlakomer nemám. Tekutiny sa snazim piť myslim ze tym to nie je. Ale vyzera to ze to ma suvis s tlakom lebo stačí relatívna malá aktivita a už ma boli hlava. Som objednany u neurológa na pravidelnú kontrolu ale tusim až na máj. Dúfam že dovtedy vydržím... :D
Samozrejme ta vaha hra tiez proti mne. To si uvedomujem.

buducimedik

aha, teraz som to prečítal celé, takže vy máte skôr nižší tlak, tak potom to môže byť nízkym tlakom, možno málo pijete a pri fyz, výkone akomkoľvek tlak stúpa a kedže nemáte dostatok tekutín je tam konflikt že telo potrebuje fyz. výkonm tlak zvyšiť ale nedostakom tekutín je to nemožné a z toho vzniká bolesť. Skúste si merať tlak pravidelne a kontrolovať príjem tekutín. Ak to nepomôže lekár je nevyhnutný. Hanba nehanba, lekári už počuli všeličo a toto nebude nič nové veď aj oni sexujú ak majú s kým takže aká hanba?

buducimedik

odporúčam ísť s tým k lekárovi najlepšie k neurologovi na vyšetrenie kedže máte nábeh na epilepsiu. A čo vysoký krvný tlak? Odporúčam ísť aj na ct mozgu či MRI či nemáte rozšírené cievky v mozgu a pri návale krvi do mozgu stúpa v nich tlak prípadne či nemáte zrazeninu v cieve. Kedy bolesť vzniká? Nie keď máte hlavu v predklone? Napr. pri sexe ste na manželke hore a hlavu skláňate nadol. Nenastáva vtedy tá bolesť alebo je to len keď dosiahnete orgazmus?
Schudnúť by ste mali už len vo váš prospech by to bolo dobré. Tlstí ľuďia sú predsa len viac chorľaví.

Abrakadabra

Ja nechcem nejaké "zázračne lieky" ale vedieť z coho to je.
Ale akurat dnes rano som prisiel na to ze sexovanie nema s tym nic spoločné. Dnes rano som pumpickou fukal 2 duše na bicykli a po druhom uz bolesť hlavy nabehla. Zadychal som sa pri tom dosť. Takze ta bolest vyplýva z fyzyckej aktivity.OK. A tetaz ako ďalej. Ale asi jediná cesta je schudnúť 10kg. Čo?

Cerebrum

Akékoľvek bolesti hlavy sa dajú vyriešiť produktom Matrix Cerebrum. Je to unikátny produkt. Bolesti odchádzajú normálne do 3 minút. Viac sa môžete dočítať na tejto stránke www.powermatrixslovensko.sk prípadne v katalógu www.powermatrixslovensko.sk ale odporúčam vám aby ste im napísali alebo zavolali. Na 100% vám skvele poradia.