zložitá situácia prosím poradte

Príspevok v téme: zložitá situácia prosím poradte
NIka288

ahojte ludkovia.. chodim na toto forum uz dlhsie a teraz mam sama jeden velmi neprijemny problem . Od januara som sa po skonceni prac. pomeru zaevidovala na urade prace. Vo februari som dostala poštou ponuku vhodneho zamestnania papier ze sa musim dostavit do jednej restauracie na pracu casnicky ( robila som ju aj predtym) vsetko by bolo ok prisla som v uvedeny termin za riaditelom restauracie ( na stranke bolo uvedene ze ide o prac. pomer na normalny tpp zmluva na rok) No ked som prisla sef to zacal otacat na pracu na dohodu a nacierno/ peniaze bokom... viem ze mnohy to tak dnes robia no mne sa to protivi a nechcem mat problemy s pracou nacierno lebo nemam ani nato aby som zaplatila pripadnu pokutu ( viem ze v restauraciach chodia kontroly a nepotrebujem mat problemy) zaroven som robotu nemohla odmietnut lebo by ma vyradili s uradu prace... no strasne sa mi nepaci pristup riaditela... nechcem sa dostat do problemov... co robit? prvy krat v zivote som v takejto situacii vzdy som robila riadne na tpp so zmluvou nemusela som sa triast... prezili ste nieco podobne? dakujem

tobudeojeb

nesedi mi ze riaditel vie, ze ta posielaju z pracaku a ponukne ti pracu na cierno
je to divne az to vyzera ze ta len skusaju ale dobre vedia, ze to nemozes odmietnut...bude tam nejaky pakt-clovek co ta tam poslal vs. riaditel
nezamotaj sa do toho smrdi to niecim, asi by som to odmietla dala sa vyradit a pracu si do tyzdna nasla sama