ahojte ludkovia.. chodim na toto forum uz dlhsie a teraz mam sama jeden velmi neprijemny problem . Od januara som sa po skonceni prac. pomeru zaevidovala na urade prace. Vo februari som dostala poštou ponuku vhodneho zamestnania papier ze sa musim dostavit do jednej restauracie na pracu casnicky ( robila som ju aj predtym) vsetko by bolo ok prisla som v uvedeny termin za riaditelom restauracie ( na stranke bolo uvedene ze ide o prac. pomer na normalny tpp zmluva na rok) No ked som prisla sef to zacal otacat na pracu na dohodu a nacierno/ peniaze bokom... viem ze mnohy to tak dnes robia no mne sa to protivi a nechcem mat problemy s pracou nacierno lebo nemam ani nato aby som zaplatila pripadnu pokutu ( viem ze v restauraciach chodia kontroly a nepotrebujem mat problemy) zaroven som robotu nemohla odmietnut lebo by ma vyradili s uradu prace... no strasne sa mi nepaci pristup riaditela... nechcem sa dostat do problemov... co robit? prvy krat v zivote som v takejto situacii vzdy som robila riadne na tpp so zmluvou nemusela som sa triast... prezili ste nieco podobne? dakujem
zložitá situácia prosím poradte
nesedi mi ze riaditel vie, ze ta posielaju z pracaku a ponukne ti pracu na cierno
je to divne az to vyzera ze ta len skusaju ale dobre vedia, ze to nemozes odmietnut...bude tam nejaky pakt-clovek co ta tam poslal vs. riaditel
nezamotaj sa do toho smrdi to niecim, asi by som to odmietla dala sa vyradit a pracu si do tyzdna nasla sama
takto pekne, ako si to napísala sem, to vysvetli na UP.