Dobrý deň,
pred necelými 2ma rokmi, sa moje srdce pohlo zvláštnim pocitom-Keď som ten pocit stratila, pochopila som, že toto je môj dvôd prečo som tu-moje životné poslanie (okrem iných).Prežívať to, cítiť to a BOJOVAŤ za to.Ale má to háčik.Je to muž.Bola to pravá láska,viem to.Ten pocit sa naskytne len raz za život.Strávili sme spolu krátky čas, ale stačilo to na to, aby som časom jediným dotykom vedela,že aj keď mi ide vyskočiť srdce z hrude,nikdy sa to nestane.Bude tam a bude byť, pokiaľ tu bude a až kým neumriem normálnou cestou.Ale tento muž, jedeného dňa, musel podstúpiť istú socializáciu.Prišiel pomedzi kolektív, ktorý bol iný ako on.Ľudia tam boli iní ako on.On ma miloval a túžil po tom živote typu: rodina,strecha nad hlavou,žena,práca a proste ŽIVOT.Ale oni mysleli na alkohol drogy a samý sex.Mal strach,že ho ,,udupú".A tak sa rozhodol zapadnúť-podliahnúť.Tým stratil mňa.Nechcel mi ublížiť, skôr než sa to prejaví a tak ma opustil .Čo pritom používal manévry, ktoré neexzistovali pre mňa v jeho očiach.Teraz je preč.A robí presne to , čo oni. Pomedzi to má priateľku podobnú na koreň mne.Čo si mám myslieť? Naozaj ma chcel zachrániť, alebo k ním proste patrí? Mám strach.Nedokážem žiť.Každú sekundu myslím na to ako mu pomôcť a vrátiť ho ,,do hry".Má o mňa strach.Chce aby som prestala bojovať.Ale ja nemôžem.On je jediná podstata mojej exzistencie.Viem, že len ja jediná mu môžem pomôcť.Len ja som poznala jeho srdce až na koreň.A ak s ním nemám byť celý život, tak aspoň musím vedieť pravdu a poslednýkrát mu pobozkať pery.Prosím.Pomôžte mi.Vysvetlite mi ako ho zmeniť znova naspať alebo aspoň ako na to. Ďakujem.
Nepoznám odpoveď...a vy?
No tak k nim patri. Je to jeho rozhodnutie. Jeho zivot. Jeho svedomie. Preco si myslis, ze len ty ho dokonale poznas? Ved ma priatelku podobnu tebe. Mozno sa mylis a ta ho pozna este lepsie. Radi sa v takychto veciach my zeny vieme mylit. Ak ho lubis, nechaj to tak. Spadol.Ved ma mu kto pomoct a teba uchranil rozchodom.
Kazdy je strojcom svojho stastia a nebud naivna, ze ho z pazurov zla vykupis prave ty. Zivot je velmi kratka zalezitost., tak sa pokus nechat ho plavat, ved zachranne koleso ma./tu priatelku podobnu tebe/. Zi si svoj zivot. Ak bude samozrejme pytat pomoc, tak pomoz, ale ine robit ti neprislucha. Tolko peknych veci je na svete, baby. A vy tu len o nestastnych vztahoch. Mozno to je jeho karma aj ked ja na nu neverim.
vtlac mu posledny bozk, prestan sa dopovad drogama a potom napis, jak sa to vyvija. Lebo to, co pises je dlhe a nezrozumitelne.
Ak ti mám poradiť, tak jedine aby si nezúfala po ňom išla vlastnou cestou. Ak sa ti ozve, tak zisti, či to myslí vážne, "otestuj ho" či by aj on naozaj chcel byť s tebou a konaj. Tu je jeden článok, ktorý si môžeš prečítať www.familia.sk Veľa šťastia v živote.
ved to neni ziadna novinka, neni ani prva ani posledna ktora si myslí že "..on sa zmení..."
nie nezmení sa... pokial sám nechce... a teda nechce...
lebo moja milá ON si miesto teba radšej vybral drogy... takže najlepsie co pre seba mozes urobiť je ze na neho zabudneš a pojdeš dalej...
rieš svoj zivot, pracuj na sebe,... a tohto nechaj tak, aký život si vybral taký ho bude mať..
tak toto znie riadne psycho a ešte sa musím naučiť maď. jazyk, lebo tomu vôbec nerozumiem :) asi sa treba znormalizovať
niekto by mal prestat fajcit travu a zakladat temy znejuce ako filozof. rozjimanie...
boze toto co je za picovinu? to si niekto robite picu, myslite, ze zeny su az takto sproste?
neverim ze toto pisala nejaka zena a mysli to vazne ... TRAPNY FAKE!
Všetko sa obráti na dobré, nemal by som ti to len tak povedať, ale poviem ti to. Tvoje obavy sú trochu prehnané. Len netlač na pílu a dosiahneš to, čo máš v úmysle dosiahnuť. Teš sa z toho, že to vieš už teraz a neplač. Nemáš žiaden dôvod, aj keď si to na teraz myslíš.