Dávate/nedávate, chýba vám to, alebo je to len zdržiavanie a zbytočnosť? Keď sme spolu chodili, tak až pri mne začala byť náramne kresťanská, tak sa pri stretnutí vždy odtiahla, aby to bolo len na líčko, vtedy som bol z toho celkom smutný. Terazky sme manželia, ja som si na to zvykol, takže len pozdraviť a dovi dopo:), nechýba mi to, jej sa zdá, že áno. Ako to máte vy?
Manželstvo - pusa pri odchode/príchode
u nas je pusa na Usta ak nieje niekto chory... potom len objatie
Poradím ti prečítať si tento článok www.familia.sk , je tam pár romantických trikov, ako prejaviť lásku. Podstatné je ale sa odhodlať a konať. :)
Nechapem kto vyraba z krestanov dakych strasiakov ci co)) Pozrite na talianov chorvatov ai akoze katolicke narody. Veseli vysmiati pusinkujuci sa ai.
U nas v rodine sa vsetci rad radom objimame stiskame bozkavame jedna radost. A je jedno kde za stretneme, aj keby len niekde v meste ze na seba nahodne narazime, tak nasleduju bozky objatia vymenime si par viet a na rozlucku zas to iste, objatia bozky potlapkania. Sme ako taliani)) Sestra si vzala muza z rodiny, kde toto vobec nepraktizovali nepoznali. Tam si aj na sviatky maximalne ruku podali a ine nic. Ked prisiel k nam do rodiny az sa nas bal :D Ze sme vsetci tak kontaktni doverni. Trvalo mu to, ale zapadol, zvykol si. Uz by mu to aj chybalo) A naozaj nechapem co z krestanov vyrabate strasiakov. Asi vela zalezi aj o ktoru oblast SK ide. Ze kde aky fanatizmus stredovek panuje. Ja som sa v zivote nestretla, aby mi niekto tocil o onanii bozkavani intimite ai - ze bububuu) A to mame v rodine mnisku farara. Ja sa bojim iba fanatizmu. A je jedno ci sa to tyka v mene Alaha Boha Budhu ai. Vsak vidite co sa vo svete deje a co to obnasa prinasa.
PS. Ak si si ju vzal za zenu tak je uz neskoro sa stazovat. Vybral si si ju sam a co si si vybral tak to mas. Mas chut jej dat pusu, bozk, tlapnut ju po zadku? Tak to urob. Ako uz ona bude reagovat je zas na nej. Ale asi ti nieco chyba ked mas potrebu vypisovat a meditovat nad tymto. Co uz ti chyba si zodpovedz ty sam. Vsak odpoved uz dobre znas
Juuj aka romanicka tema :-) keby mna mal kto pobozkat rano a vecer by som bola happy :-) starsi muzi su romantici dobre vediet :-)
Naozaj k tomu potrebuješ názor cudzích ľudí? Pripadá mi, že niektoré témy sú doslova trápne až zbytočné, keby ste mali vážnejšie starosti tak takýmito nezmyslami by ste sa vôbec nezaoberali.
Pusa pri stretnutí sa a lúčení je absolútna samozrejmosť. Tiež ráno a na dobrú noc, ale niekedy aj len tak, pre dobrú náladu. Nemyslím tým cicmanie, ale takú bežnú, letmú pusu.
Som ženatý skoro 20 rokov,pusa je vždy ráno,vždy večer pred spaním,z domu chodíme spolu,ale keď idem sám,na odchod takisto vždy.Príde mi to normálne,je to len letmý božtek.
Pusa na usta v krestanstve rozhodne MA byt, lebo je to bezny prejav lasky. To co urobila z odkazu Krista katolicka cirkev, je peklo, zabranit vsetkemu telesnemu a intimnemu, a urobit z krestanov chladne bytosti, ktore nevedia prejavit ani zakladne prejavy intimity a lasky... to je to, co Boh urcite nechce... takze ja som urcite za pusu na pery. :)