Skazený celý život

Príspevok v téme: Skazený celý život
NeviemUzAkoDalej

Ahojte. Neviem ani ako začať. Mám vážny problém, ktorý mi obrátil život úplne na ruby. Vypestovala som si nezvladateľný strach z kontaktu s ľudmi. Tí, ktorý to zažili vedia aké je to obmedzujúce. Všetko začalo od jedného zážitku. Prišlo mi zle pri vybavovaní jednej veci v obchode, dostala som strašny strach, začala som sa triasť, nevedela som sa ovládať, bolo mi tak trapne, cítila som úplne neopodstatnené nebezpečenstvo. Bolo to tak silné, že odvtedy som to nevedela vypustiť z hlavy. Už nič nebolo ako predtým, hrozne som sa začala báť, že sa mi to stane opäť. A bojím sa chodiť do obchodov, niečo vybavovať, ísť si sadnúť medzi ľudí. Hľadať si prácu, ísť na pohovory, ísť s niekym len tak na rande. Dlho som sa tomu vyhýbala a predstatovala si katastrofické scénare. Akonáhle sa snažím ísť niekam som úplne v úzkosti, trasiem sa je mi zle od žaludku, tlak v hlave, úplne nedokážem byť v klude. Vidno to strašne na mne, že som vystresovana. Ale napríklad keď som iba vonku tak sa dokážem normálne s hocikým baviť uvolnene ale ako nahle som v uzavretych priestoroch niekde tak panika. Ja už neviem čo s tým. Chcem žiť ako predtým keď mi nič nerobilo problém. Byť šťastná, mám iba 21 rokov. Všetkému sa vyhýbam, žijem len v strachu. Riešim to alkoholom alebo neurolom. Prosím poraďte ako to prekonať. Čo pomohlo vám ? Antidepresíva brať nebudem, skúsila som to s nimi 2 mesiace a bolo to ešte horšie + som pribrala 10 kil ...Chcem byť slobodná ! Neriešim nič okrem tohto beha mi to hlavou už 2 roky ... Prosím poraďte, budem vďačna za každú radu.

Cerebrum

NeviemUzAkoDalej - Existuje produkt, ktorý by vám mohol pomôcť vyriešič vaš problem, resp. Skúste napisať email na tejto web stránke www.powermatrixslovensko.sk alebo im zavolať. Určite Vám dobre poradia. Riešenie existuje.

Gima

treba si nájsť najprv vzťah k sebe samemu, nečakať od druhých ludí, že vám ukážu smer k šťastiu. Pracujte na sebe (šport, príroda, strava, zvieratá, cvičenie, pozitívne myslenie)a zmena k lepšiemu životu bude zaručená.

Marosko-n

Mať tak tvojích 21 rokov ,to by mi bolo hej ! Život pred sebou, všetko by som si zariadil ináč. Tak sa teš, že ich máš, lebo ostatní Ti môžu len závidieť. Hlavu hore nájdi si úprimnú lásku a raduj sa zo života, a z každého dňa.

Mesačný princ

NeviemUzAkoDalej - aj mňa ľudia iritujú ale čo narobím? :D Nemôžem zato, že som sa narodil ľudským rodičom :D

Nevšímaj si ľudí v uzavretých priestoroch a pohodička. Ja ak nemusím, tak sa v takomto niečom nezdržiavam. Nebudem sa predsa nútiť do niečoho, čo mi nie je príjemné :)
A je mi úplne ,,u riti,, že pre väčšinu spoločenských ľudí som divný :D

kašli na strach, psychológov, neurol a alkohol....nepohybuj sa na miestach, kde sa pohybovať nechceš a je po probléme :)

ANGEL-DEMON

a prečo by si mala mať skazený celý život... máš iba 21, ale treba si uvedomiť že čas rýchlo uteká...

a neriešiť to neurolom a alkoholom lebo su navykové...

zajdi za psychologom... chodievaj na psychoterapie... čítaj o pozitivnom myslení, motivačné citáty...
a hlavne sa zamestnaj lebo najhoršie je ked budes zavreta medzi 4 stenami a myslieť iba na to celý den ze sa bojíš niečoho, čo je fakticky nezmyselné.. chod si za svojimi snami je to najlepsi liek.. a nevyhybaj sa ludom,... praveže treba chodiť do spoločnosti aby si vedela že ti tam nič nehrozí... lebo sociofobia je neopodstatnený strach...

bezkyna

Ahoj. Je to tazke, viem to podla seba, nechce sa ani mne medzi ludi. Pises dost pesimisticky uz od teraz, je to zle, ale moze byt este horsie, netreba tomu dovolit. Nechapem tvoj postoj k zivotu, ked dokazes tolko vela rozpisat. Ked si zhovorciva, tak super.