Zarastajuce pysky ?

Príspevok v téme: Zarastajuce pysky ?
Prosimpomozte

Ahojky toto som minulý týždeň písala na fór:
Prosim mam iba 11 rokov tak ma prosim tolerujte . Ešte som nedostala menstruaciu. V Štvrtok som mala v škole take nepohodlne nohavičky. Začali ma svrbiet pysky. Nemohla som to vydržať. Na ďalší deň večer sa mi pysky zväčšili. Išla som sa osprchovať v sobotu rano. Zmenšili sa a potom ked som zaspavala tak to svrbelo. Práve teraz som videla že tam mám aj niečo biele . Ako keby ste tam mali zosulany toaletný papier ale to nieje to. Poradte mi čo to moze byť. Mame sa o tom bojim povedať. Prichádza mi memstruacia??-

Tychto kvasiniek som sa zacala zbavovať kokosovym olejom pomaha mi to do diskusie som potom napisala ze mi to ako keby bolo niecim spojene a este takto
DobryJa den tych kvasinok som sa zacala zbavovat kokosovym olejom ale stale mi nesedi tá spojitosť ako neviem či to tam mala vždycky ale ako mate pysk ni tak z neho sa ťahá ku okraju nejaká neviem ako to nazvať časť ako keby to tam bolo niečím spojene neviem ako to povedať. Nebolí to ale ked na to zacnem z celej sily tlačiť tak tam niečo stipe ale slabo ako sa toho zbaviť ?

Mam to asi od nedele a mama o tom nevie. Nejaka rada ako sa toho zbavit ?

neviem111111

a zacni pouzivat nejaky gel na intimnu hygienu, nie mydlo. intimne partie nie je na skodu umyt aj 2x denne, hygiena je dolezita, inak su zenske problemy raz dva.

neviem111111

chod k lekarovi, je to mykoza. ak ta uz vo stvrtok svrbi a ty sa ides sprchovat az v sobotu, je to zrejme z nedostatocnej hygieny.