kde zvykneš kupovať tie sypané?
Bylinný čaj - nebezpečný výrobok
Ja napriklad bylinne caje kupujem len sypane a aj tie v overenych obchodoch. Cize som uplne pokojna :)
a predáva sa to ešte vôbec? už dávno som ho nikde nevidela takto na predajni.
Presne tak, ovocná babička - to okolo čaju ani nešlo. Mali by ho úplne vyradiť z obchodov.
vsak to ani chutovo nie je dobry caj. chuti presne nijak a je jedno, aky si kupite :D
Tamtu Babicku absolutne nekupujem uz roky, najhorsi caj za mna myslim chutovo, fuj.
do frasa tak toto som minule akurát kupila... letí do koša
A človek si kúpi taký čaj v domnení, že ako dobre spravil, že mu to prospeje. No a potom toto.
arrests.org ky is the portal containing reports produced by law enforcement entities after the individual arrest or apprehension.
www.metal-archives.com
www.silverstripe.org
www.beatstars.com
28.11.2016 o tomto toxickom čajíku varovala relácia A DOSŤ! na stránke www.stream.cz a k nám sa to dostalo až po troch mesiacoch !!!!! Kde trčal úrad verejného zdravotníctva tie tri mesiace !!!!
Dňa 27. 2. 2017 bolo Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky Rýchlym výstražným systémom pre potraviny a krmivá (RASFF) č. 2017.0239 zaslané varovné oznámenie o zistení prítomnosti atropínu a skopolamínu v bylinnom čaji.