Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má to ešte zmysel?

Príspevok v téme: Má to ešte zmysel?
laskoboli

Zdravím Vás, pokúsim sa napísať, čo ma trápi a zároveň Vás poprosím o Vaše názory.
Minulý rok som sa spoznala s jedným chalanom už na začiatku prebehla iskra. Párkrát sme sa stretli, písali sme si, samozrejme, zaľúbila som sa.Jeden čas sme sa dlhšie nevideli, ja som stále na neho myslela a tešila sa na ďalšie spoločné stretnutia. No on sa z nevysvetliteľných dôvodov odmlčal, prerušil kontakt. Mňa to úplne zložilo dlho som sa z toho dostávala, mala som nutkania sa mu ozvať, no nechala som to tak, pretože som nechcela vyzerať ako nejaká zúfalka, čo ho naháňa, aj keď ma to hrozne bolelo a trpela som. Ja neviem, či sa vtedy zľakol, či sa nechcel viazať alebo čo v tom bolo, nikoho nemá a ani nemal. Keď sme sa náhodne stretli len sme sa pozdravili a v podstate som ho začala ignorovať. Nechala som ho ísť, nech si žije svoj život. Prešiel od vtedy nejaký čas, ja už som od neho nič nečakala, aj keď stále som ho mala a aj mám rada, hoci on sa nezachoval najkrajšie. Nedávno sme sa stretli a on sa mi prihovoril, prekvapilo ma to. Vnútorne som sa presviedčala, že mi je ukradnutý, ale zistila som, že ho stále milujem a stále tam niečo je. Prosím o rady ako mám ďalej pokračovať a čo si o tom všetkom myslíte. Má to ešte vôbec zmysel?

laskaboli

kafe: niečo sme spolu prežili, tak pokiaľ nemá srdce z kameňa tak ho má čo mrzieť, ja už od neho aj tak nič nečakám, len som zostala z toho zmätená ,že to so mnou zatriaslo, ale to preto, že som ho vážne ľúbila.... nevadí život ide ďalej či s ním či bez neho

kafe

prečo by ho to malo mrzieť? Nemal záujem. Zaľúbila si sa ty, on nie. Páčiť si sa mu mohla, chvíľu, ale opadlo to. On to celé jednoducho prežíval trochu inak ako ty, rozumieš?

laskaboli

kafe: ja viem, že tam o žiadne očarenie nešlo :) skôr som si myslela, že ho to mrzí ako to dopadlo, ale aj tak Ti ďakujem za názor

kafe

nie, nemá.
Ehm, on sa ti LEN prihovoril, prehodili ste pár slov, to neznamená že ťa chce a očarila si ho na druhý pohľad alebo čo. Nie. Neočarila.
Zabudni na neho.