Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Máte skúsenosti s energetickými upírmi?

Príspevok v téme: Máte skúsenosti s energetickými upírmi?
didi123

Ahojte všetci,

táto téma je trošku neobvyklá. Ide o to, že spracúvam tému o energetických upíroch (ľudia, ktorí vyciciavajú/odoberajú energiu). Chcela by som sa opýtať, či ste sa niekedy s niekým takým stretli alebo ste o nich počuli - za každú skúsenosť budem rada. Môžete mi prípadne napísať, ako sa to prejavovalo, či ste sa dokázali brániť a pod. Alebo mi napíšte váš email a ja sa vám ozvem. :-)

Bubliii

MP, asi si ešte nemal skúsenosť s takýmito ľuďmi, ale ver mi, existujú, Tiež som tomu neverila, kým som jedného nestretla. Ako inak vysvetlíš, že človek, ktorého vidíš 1x, a je ti s ním doslova fyzicky zle? Neprajem ti to..

Lary

Všetko vo vesmíre má svoju energiu a vyžaruje ju.Niektoré energie sù hmotné predmety veci ktore zme vytvorily .Iné sù nehmotné ktoré sa chcù nejakým spôsobom prejaviť čiže zhmotniť.Ak sa naštveme zhmotnìme energiu zlù.Prinesieme si ju domov prejde na nás v podobe ,larvy,ktoré cudzopasia na nasom hneve .pricucnù sa na našu auru.Tieto ,larvy,priťahujeme ako magnet našimi negatìvnimi myšlienkami.Kto s týmto nesùhlasí nech to nekomentuje.Každý človek má svoju životnù energiu čchi alebo tzv.pranu.Z tejto energie sa nám postupne odčerpáva a zàroven ju potrebujeme aj dopĺňať.Ak máme jednostranný vzťah z niekym vzťah nieje vyvážený energia sa prečerpáva .Prílișná sexuálna aktivita ubera vela energie.Ak nás niekto vytočì dovolìme mu aby nám odoberal energiu.Ak tu toto píšem a nikoho to nezaujíma tiež si mìňam energiu.Tak ak to niekoho zaujìma ako funguje upírstvo a ako sa proti tomu dá bojovať budem pokračovať .

Marosko-n

Vysvetlenie. Kilianové fotografie znázorňujú náše existovanie v priestore Zeme. V Johanesburku si vedci dali patentovať sprej, ktorý keď sa rozpráši v priestore a je tam človek, tak sa dá vidieť rôzné entity, dobré aj zlé. Tie zle sa na nás nalepia a spôsobujú nám potiaže zdravotné aj psychické.Podľa farieb sa dá zistiť dobré a zlé.Zistili,že dobré entity prichádzajú veľmi zriedka, ale každý človek je zlými entitami obletovaný 5 a viac . Jednotlivý ľudia majú rôznu odolnosť voči zlým entitam. Najviac sú odolný vraj vodnári. Majú krátku ale silnú imunitu voči zlým entitam, nie všetci. Entity sú na fotografiach vyobrazené ako kométy s rôzne dlhými tenkými chápadlami a snažia sa prisať na človeka, su ako duch, veľkosti futbalovej lopty. Aj meranie elektostatického poľa v okoli človeka vykazuje rôzne anomálie.Keby nebolo Kiliana človek by tomu asi ťažko uveril. Ešte nemáme také prístroje aby sme ich videli. Zlých entit sa dá len zbaviť nedajú sa zničiť a je ich more v našom priestore, v práci v kostole, na cintoríne v metre atď.Ľudia ani nevedia koľko rôzných entit si donesú domov ,nevedia ,necítia ich. Vďaka vede sme o krôčik ďalej. Keď človek zomrie zlé entity sa od neho oddelia a prisajú sa na hocikoho trebárs aj na pohrebe s informáciami zomrelého. Z histórie ja hodne o tom dôkazov.
zdavie@zdravieplus.sk,

Mesačný princ

Nič také nejestvuje...je to len naša neschopnosť v určitých situáciách :)

ale učíme sa stále...

Airama

Ja som obetou ener. upira uz 20 rokov , vtedy som prisla byvat ku svokrovcom a svokra mi zo zivota vyciciava vsetku energiu . aj teraz je v nemocnici a ja chodim ako zbyty pes lebo viem , ze na dialku mi odobera energiu na svoje zotavenie po operacii, neviem to vysvetlit a pomenovat , no ona uplne ovlada moju osobu a ja sa nedokazem branit , nemyslim slovne ale ona je v mojom podvedomi aj nevedomi a ovlada ma. Hned ako som tam prisla byvat na mna vyslala tu hnusnu manipulativnu energiu a drzi ma stale.
Prestala som spavat , unava, bez energie , depresie , nechut do zivota , prazdnota , mozno sa budete smiat ale ona je carodejnica a zaklinacka , upirka , ja tomu verim .....