Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po rozchode....

Príspevok v téme: Po rozchode....
Dida324

Ahojte, potrebujem radu, doma sa nemám komu zveriť a fakt neviem čo mám robiť. Dala som sa dokopy s jedným chlapcom, zhodou okolností môj spolužiak. Do vzťahy som šla s tým, že som chcela zabudnúť na niekoho iného ale zároveň som toho chlapca mala rada, vyzeral byť fajn, tak sme chodievali častejšie von a povedali si, veď čas všetko ukáže. Lenže čím ďalej, tým viac sa začal správať strašne a ja som ho čím ďalej tým viac nemala rada, mala som skôr pocit, že.k nemu cítim skôr nenávisť ako lásku. Trvalo yo štyri mesiace, kedy moja psychika šla dole vodou, nechcela som mu ublížiť, tak radšej som sa ja v tom vzťahu trápila až som si jedného dňa povedala, že koniec. Rozišla som sa s nim, vysvetlila som mu čo sa mi nepáčilo a prečo to robím, on to však nepochopil a začal sa správať ešte horšie. Ponižuje má kedy sa len dá, stále má nejaké hlúpe pripomienky a ja už neviem čo s tým robiť. Všetko robí napriek, lebo vie, že mu nič na to nepoviem.

Dida324

Robí to priamo v škole, cez telefón, ostatným kamarátom píše hlúposti... Neviem, či ho mám len ignorovať a zasmiať sa nad tým alebo sa ozvať

Messje

Dida
A to ked si sa s nim rozisla,tak on potom ako to vsetko robi?
Pride mi to bud...
Si s nim stale a nestojis si za svojim rozhodnutim
Robi to cez telefon,na ktorom staci zablokovat jeho cislo a viac neriesit.
Co z toho je tvoj pripad?