Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po rozchode....

Príspevok v téme: Po rozchode....
Dida324

Ahojte, potrebujem radu, doma sa nemám komu zveriť a fakt neviem čo mám robiť. Dala som sa dokopy s jedným chlapcom, zhodou okolností môj spolužiak. Do vzťahy som šla s tým, že som chcela zabudnúť na niekoho iného ale zároveň som toho chlapca mala rada, vyzeral byť fajn, tak sme chodievali častejšie von a povedali si, veď čas všetko ukáže. Lenže čím ďalej, tým viac sa začal správať strašne a ja som ho čím ďalej tým viac nemala rada, mala som skôr pocit, že.k nemu cítim skôr nenávisť ako lásku. Trvalo yo štyri mesiace, kedy moja psychika šla dole vodou, nechcela som mu ublížiť, tak radšej som sa ja v tom vzťahu trápila až som si jedného dňa povedala, že koniec. Rozišla som sa s nim, vysvetlila som mu čo sa mi nepáčilo a prečo to robím, on to však nepochopil a začal sa správať ešte horšie. Ponižuje má kedy sa len dá, stále má nejaké hlúpe pripomienky a ja už neviem čo s tým robiť. Všetko robí napriek, lebo vie, že mu nič na to nepoviem.

ozon

chvilu sa pretvaroval a zrazu ukazal svoju pravu tvar, co je na tom nepochopitelne. neda sa pretvarovat donekonecna.
ze "po rozchode", ani jednu myslienku by som mu uz nevenovala, nie ho takto rozoberat.

Mesačný princ

Dida324 - klin sa klinom vybíja

Môže a nemusí sa to podariť. Občas si môžeš buchnúť po prste, aby si pochopila.

Myslíš, že by ti ten nový, pomohol zabudnúť na niekoho iného? Len by ti potlačil spomienky a nové podnety by ti na chvíľu privodili pocit, že si zabudla..ale nezabudla si. podvedomie ti stále pracovalo.

myslím si, že stále myslíš na toho, na ktorého si sa snažila zabudnúť a to, že sa tento takto správa je v tvojej hlave len sekundárny podnet.

Dida324

To nebol bývalý, ja som s tamtym chlapcom ani nechodila.... A on to vedel, na samom začiatku som mu povedala ako to všetko je a on povedal, že sa bude snažiť si ma aj tak získať... A keď som ho začala mať fakt rada on sa zmenil

Mesačný princ

Ja by som len skonštatoval, že si toto všetko spôsobila ty sama. Hej, on sa chová ako........ ale to, že si išla s niekým ,,do vzťahu,, po rozchode....? Aký bol ten rozchod? Prečo ste sa s bývalým rozišli? Uvedomuješ si, že možno ty si bola na vine, že to dopadlo takto? ty a tvoje nespracované myšlienky? To, že on sa teraz správa takto a predtým to bol ..milý chalan,, mi nejak nesedí.

Dovtedy bil milý, kým si s ním nezačala ,,vzťah,,?

Určite niečo z teba cítil. Podľa mňa sa nemenil on, ale skôr ty.
Správa sa ako debil - ok. To je už o jeho povahe ale čo ty?

Podľa mňa si sa nevysporiadala s rozchodom a toto je dôvod toho všetkého. Nerieš jeho. je to jeho problém. Možno si mu nechtiac niečím ublížila a nemusíš si to ani uvedomovať. Mohlo to byť gesto, vyžarovanie, nezáujem...tvoje myšlienky.

kafe

"Všetko robí napriek, lebo vie, že mu nič na to nepoviem." tak mu na to niečo povedz. Nediskutuj s ním, nerozprávaj, len jednoduché: - Správaš sa ako je.nutý kkt. - a otočiť sa chrbtom, odísť. Ak nepoužívaš vulgarizmi, tak špeciálne len pre túto jednu situáciu, sa premôž.
Ja by som ticho nebola. Odpálkovať s veľkým úsmevom: - Máš zlú náladu Maťko? Nevŕš sa na mne, ano? - - Choď si svoje komplexi riešiť inde. - - Neobsmŕdaj tu zase s tvojou hnusnou náladou.. -

Messje

Telefon na neho zablokuj.Ostatnym.kamaratom povedz,ze ak im nieco povie,nech ho tiez "odpalkuju".
Typ...
A co?Mna to nezaujima.To si vyries s nou.Mas nejaky problém ked otravujes mna?Sorry,ale nemam cas ani naladu ta počúvať...
Nech mu len jednou vetou vysvetlia.A ty...ziadne reakcie.Si hlucha,slepa.Nevidtelna.Pre neho.
Prejde ho to len nesmies povolit.

0vecka

ja by som si pockal ono kazdemu asi je jasne ze to typek nezvlada a takto si to kompenzuje. v skole mas vyhodu ze mozes ist za triednou ktora by to mala riesit.

Dida324

Tak zo začiatku bol milý, starostlivý, chcel len ro najlepšie pre mňa a vlastné pre nás. Časom však začal byť strašne agresívny, začal nadávať, nič sa mu nepáčilo, všetko muselo byť tak alo povedal on, keď sme mali ísť vonku po škole tak vždy sa niekde zdržal a keďže ja dochádzam musela som sa riadiť podľa odchodu autobusu, čiže veľakrát kvôli tomu, že on sa zdržal tak sme boli krátko spolu lebo mne šiel autobus a daval to za vinu mne, že či nemôžem ísť neskôr domov, čo o skoro dve hodiny až. Začal žiarliť, s nikým a hlavne so žiadnym chlapcom som sa nemohla rozprávať. Ale nebolo to len v tom, nepáčilo sa mi ako sa správal aj voči iným. Stačilo že prešiel okolo nás nejaký malý chlapec a bolo na ňom vidno, že je trocha z chudobnejších pomerov, začal byť k nemu zlý, že v takych topánkach by nemal ani von vyjsť a mal ich trocha od blata. A keď som niečo povedal, oheň na streche. Veľmi odsudzoval ľudí aj napriek tomu, že nevedel aký život majú.

765

V ziadnom pripade sa mu neozyvaj. Ked sa nebides ozyvat tak jeho to uz prestane bavit lebo vie ze ti to je jedno a ze sa aj tak nevyjadris. Ale ak sa ozves znova to rozpitvas a zas to zacne. A nikdy nevies ci tvoje chaty nepreposiela ostatnym kamaratom a mozu sa na tom zabavat. Nikdy mu nedaj najavo ze ti to ublizuje. Proste normalne bud v skole s kamaratkami a na neho sa ani nepozri. Proste akoby tam ani nebol. A skus sem napisat co sa ti na nom nepacilo