Ahojte, som študent medicíny a založil som blog ohľadom obsedantno-kompulzívnej poruchy. Kto má záujem, pozrite sa a prečítajte si môj prvý úvodný článok, bol by som rád ak sa prípadne ozvete v komentároch. Mojim cieľom je pomôcť ľuďom, ktorí trpia touto zákernou poruchou.
Pre ľudí s OCD
Dobry den Samantha, ako sa vam snazil pomoct psychiater okrem toho, ze vam predpisal lieky?
Chce to cvik. Snaz sa to robit postupne menej a bude stupat aj tvoja psychicka pohoda.
ahoj ,ano precitala som si ,je to super, aj ja tym trpim , najskor som nevedela co sa to v mojej hlave deje,. mam to odmala .. preco to je ? preco sa to ludom deje ? ked som bola dieta nejak som to nesriesila .. ale cim som starsia tie ohavne myslienky su coraz viac vtierave , hadzem do seba lieky hlava nehlava .. len alkohol mi pomoze .. neviem co to je , hanbim sa ... budem rada ak bude niekto kto pomoze .. je to svinstvo - mam dieta a desim sa toho ,ze by to mohol zdedit :(
Ako to, ze tam nic nemam? Je tam prvy prispevok, kde predstavujem o co mi ide v mojom blogu. Postupne pripravujem dalsie clanky, ktorymi by som chcel pomoct ludom, ktori trpia OCD. Nezobrazuje vam ten prvy clanok? A ked ano, precitajte si ho a zistite o co mi ide.
nic tam nemas, prazdnu stranku, o co ti ide? :(