Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

To som zase ja

Príspevok v téme: To som zase ja
nepamatamsi

To som ja, čo som tu minule písal, o tej výške.

Mám taký problém, mám už 21 rokov a v živote som nikdy nemal vztah ani sex (divné, že).

Stále nad tým rozmýšľam, ale neviem sa pohnúť ďalej. Mám komplex zo svojej výšky, pripisujem tomu aj neúspech u žien. Mám len asi 169-170 cm a cítim sa byt strašne malý. Len veľmi málo stretnem nejakých chlapov čo sú nižší alebo rovnakí než ja.

A stále mi to nedá, keď sa mi nejaká baba páči, tak sa na ňu vždy radšej vykašlem a ani ju neoslovím, lebo si myslím, že by ma nechcela kvôli tomu, že by som bol pre ňu moc malý. Závidím ostatným chlapom, že sú velkí a nemajú problém nájsť si babu. A nenávidím ženy za to, že preferujú vyšších (aj keď to robím neoprávnene, ale nemôžem si pomôcť, viem že je to zlé, ale proste ten pocit...).

Strašne ma to trápi a neviem jak sa z toho dostať, už som bol v takých stavoch, že som kvôli tomu plakal (doslova).
Pokúšal som sa s tým niekoľko krát zmieriť, nemyslieť na to, povedať si že mám v piči, ale nejde to. Na chvíľu sa mi to podarí, ale tie myšlienky ma opäť začnú prenasledovať a ničiť ma zvnútra. Stále mám taký pocit, že nie som "hoden" toho, aby ma nejaká chcela. Vždy som v skupine (ak počítam len mužov) ten najnižší.

Ako som už spomínal, prechádza to až do takých extrémov, že cítim nenávisť, a označujem vás za "svine", "kurvy" a neviem ako ešte. (ospravedlňujem sa vám za to, mrzí ma to).

Jeden deň sa rozhodnem že na to kašlem, druhý deň ma to zase trápi. Už ani neviem čo vlastne chcem. Najprv sa mi podarí dať dokopy a poviem si, že kašlem na ne, môžem byť aj sám, no a potom ma zase začne trápiť to, že som nikdy v živote nič nezažil a keby som chcel tak by som nemohol, lebo vyšší majú prednosť. Už ma to tak ničí, že v autobuse, na chodníku, na zastávke, všade len pozerám ľudí a porovnám ich výšku s mojou a väčšinou sú baby nižšie odo mňa, ale majú vyšších chlapov než ja. Ja už to mám tak odpozorované, že by som mohol vydať štúdiu...

Myslíte si, že by som mal vyhľadať odborníka ? Dá sa to nejak riešiť? Úplne ma to ubíja, neviem sa z ničoho radovať, v škole podávam slabé výkony (a to som vždy býval ten najlepší :( ) Teraz som dokonca nespravil jednu skúšku a opakujem ďalší rok.
Mám vyhľadať odbornú pomoc? Lebo už si myslím, že toto už je moc... fakt, už ani nemám chuť do života a stále rozmýšľam len nad smrťou. Bojím sa aby mi raz nepreplo a ja som neurobil niečo, čo by strašne ranilo moju rodinu :/

chacha

Mám 169-168 cm a nemám najmenší problém randiť aj s menším chalanom :) .Mne osobne o výšku nejako nejde.Skôr sa mi stalo že ten nízky chalan nechel mňa,vraj som moc vysoká a oni preferujú malé babi takže tu neplač nad blbosťami,nie si jediný.

Naco_meno

Pozri, poviem Ti to na rovinu... nečítala som príspevky nižšie, už ma to nebaví, ale uvedom si jedno... Žena chce vyššieho, ale nie preto, lebo je "kurva, mrcha a nvm ako všeliako na nás kydáš", ale preto, lebo CHLAP neznesie to, že je nižší... ženy sú s tým zmierené, keď ľúbia, a chlapi ako Ty sú natoľko zakomplexovaní, že to všetko silou mocou rozbijú... pozri, máš 170cm... ja mám samé také kamošky, ktoré majú do 168cm... a Ty sa sťažuješ... mal by si navštíviť odborníka, snáď Ti pomôže... len aby si si zobral príklad: ja mám 183cm, môj prvý frajer (detská láska) mal 181cm, a boli sme v pohode. Môj dlhoročný partner (boli sme spolu vyše 5 rokov) má 186cm, ale nikdy nemal problém s tým, aby som si dala opätky, sám mi ich v kuse kupoval, prevyšovala som ho v nich o cca 7cm (a to predtým mal samé nízke baby)... Bol vyrovnaný, sebavedomý, a rád sa prezentoval s tým, že má po boku takú vysokú ženu... No a trz sa mi rysuje tiež niečo s chlapom, ktorý je odo mňa o 1-2cm nižší... a tiež to vníma v pohode (aj moje reči o tom, ako môj budúci bude musieť mať aspoň 190cm) :D... jednoducho, keď chlapov také reči nerozhodia, a sú dostatočne vyrovnaní a sebavedomí, zvládnu pri sebe aj rovnako vysokú, resp.o trošku vyššiu ženu... ber si z nich príklad.

nepamatamsi

sasdq: No to vieš, vrana k vrane sadá. Bránia svoj vlastný druh. To že tu bránia presne ten druh žien na ktorý tu poukazujem znamená, že sú presne také... musia predsa ochrániť svoju "česť" ktorú aj tak nemajú... myslia že chlap musí spraviť všetko a oni len budú prijímať a kritizovať či je to či ono dostatočne dobré alebo nie... síce som sa im tu ospravedlňoval, ale takáto skupine si iné označenie ako svine a kurvy ani nezaslúži no..

sasdq

nepamatamsi - si na dobrej ceste, porozmýšľaj nad športom a hlavne sa venuj škole. Ak by si bol nabúchaný, šancu by si mal. Už na VŠ môžeš správne naštartovať kariéru. Ženy nerieš, zbytočne si len natlčieš hubu a budeš na tom ešte horšie. Pozri aj tu na fóre, len Ťa tu ponižujú, ako keby si toho dosť nemal, ako keby si niektorú využil a odkopol. Žiadnej z nich si neublížil a predsa ... Si introvert, bude Ti fajn sám so sebou, s tým kto Ťa nikdy nezradí, si v tej najlepšej spoločnosti:) Babeny raz sú také, ich život sú len telo a vzťahy a to dokola. Teraz randia s tými peknými, oni sa vyhádžu z peňazí - výlety, kiná, kávička, reštika, dovolenka, auto atď atď. Ročne tak 2-3 tisícky, veľa to nie je ale za 10-15 rokov ako sa dnes bežne prelieta zo vzťahoch vo vzťahoch je to dosť. Zabezpeč si bývanie a ak náhodou niečo zvýši, tak podpor vlastných rodičov, dosť sa natrápili a obetovali kus seba kým ťa vychovali. Nie si štát ani charita, Tebe nepomohol nik, preto s peniazmi narábaj rozvážne. Čo sa týka sexu, reálny život je ďaleko od videí na nete, netreba to zbytočne preceňovať a čakať od toho neviem čo. Momentálne asi nemáš poriadne kde, bude ťa to veľa stáť a ak sa Ti podarí pár razy, investuj čas radšej do vzdelania, alebo pomôž doma rodičom. Život nie je fér, niekedy tí čo si to zaslúžia najmenej dostanú toho najviac. Ty si to všetku budeš musieť vydrieť a vydobyť. Nech sa Ti darí, drž sa!

Asik

Vsak si najdi babu konecne nejaku oslov ktora ta zaujme, ako mozes vediet co jej bude na tebe vadit ked vztah nevyskusas.Popracuj trosku na sebavedomi a nezhadzuj sa tu zbytocne, nezabudaj kazdy mame tu svoju polovicku niekde len treba hladat.

nepamatamsi

Naučím sa byť šťastný aj bez nich. Nikto ich nepotrebuje... chlap sa môže kvôli nim pretrhnúť a oni ho nakoniec opustia len preto že niekto iný sa im viac páči... deje sa to stále vidím to všade...

A teraz už nerozprávam len o výške ani o prachoch, ale všeobecne... neoplatí sa zbytočné trápiť kvôli ženám.. treba ich mať u prdele. Budem sa venovať svojej práci, svojim záľubám... dá sa žiť aj bez vzťahu a bez sexu... musím sa tak naučiť žiť a potom budem mať do konca života pokoj a budem mať bezstarostný pokojný život..

neviem111111

ach jaj, chlapce ty si taky chudacik zakomplexovany na vsetkych frontoch. ked ta nechcu kvoli vyske, tak ta nechcu kvoli tomu ze nemas drahe auto a prachy na ucte. aha. ale nikdy to nie je preto, ze nemas absolutne ziadne sebavedomie a si zatrpknuty na cely svet, ze? mal by si vyhladat odbornu pomoc, takto nebudes nikdy stastny

nepamatamsi

Vy ešte teraz reagujete na tak s starú tému? :D
Ďakujem vám veľmi pekne za rady.

Za ten čas som nad tým porozmýšľal a rozhodol som sa, že sa na baby a celkovo na vzťahy vykašlem. Nemá cenu sa zbytočne trápiť.

Rozhodol som sa, že poriadne zapracujem na sebe, na svojej kariére, aby som sa po škole mohol postarať o svojich rodičov a na nejaké baby sa môžem z vysoka :D vykašlať. Sme chudobná rodina, baby nechcú chudákov čo nemajú drahé auto a 10k na účte.

Študujem perspektívny odbor s možnosťou vysokého zárobku v budúcnosti (a nie nie je to IT, je to v oblasti spoločenských vied) a tak sa tomuto chcem venovať.

Aj tak by som nebol schopný veriť žene, keď sa okolo mňa stále točia muži čo majú viac ako 180 - 185 cm.. Je to fakt a treba sa s tým zmieriť, že proste 170 cm je pre dnešné baby málo...

Áno, chápem, sú aj takí čo aj napriek tomu majú babu, ale ja nie som žiadny Tom Kruis ani Lionel Messi ani niekto z koho by sršilo sebavedomie.. tak sa tomu prispôsobím.

Nenechám sa tým ubíjať... budem svoj čas využívať produktívne a namiesto toho aby som prerábal, budem zarábať. Nebudem dávať peniaze nejakéj blbke, ktorá si nakoniec zmyslí, že ma nechce a opustí ma... radšej budem zvyšné nepotrebné peniaze darovať chudobným, aspoň takto sa využijú a nie ich zbytočne vyhadzovať kvôli nejakej babe, ktorá si toho nedokáže vážiť. :)

Takže tak, budem žiť bez vzťahu a aj keby ma nejaká chcela, tak ju pošlem do p**** :-) Hneď sa cítim lepšie a mám väčšiu radosť zo života a tak to má byť! :)

tetabeta

sasdq
v podstate súhlasím, až na tú vec

"...nauč sa mať ich u prdele"... ---> "...rozmýšľa, prečo ho nechali bývalky..."

udrží si babu, keď ich bude mať u prdele?