pokial 3 roky fungujete takto v pohode... ak chceš niečo "pre istotu"
použite radšej kondóm alebo Pharmatex, kt. použivam ja naj. su čípky,..
lebo pokial nemáš žiadne problemy, hormony maš v poriadku,
tak antikoncepciu v žiadnom prípade...
nebud taká sprostá ako som bola ja...
mala som stáleho partnera 4 roky, v 19 som šla prvy krát na gyndu a hned pri prvej navšteve som si dala napisať HAK, pritom som bola odporkyňa, aj na strendnej školy som odsudcovala uživanie hak...ked brali moje spoluziacky...
mala som krámy od 13 pravidelne, slabe, bez problemov, bez bolestí brucha, prs...
žrala som to svinstvo 2 roky, potom som sa rozhodla vysadiť...
a tadá....!!! prave zistujem že je to už! 7 rokov! čo to neberiem a mám rozhádzané hormóny... najprv som mala take ze som mala kramy 2 mesiace, samozrejme gyndoš mi dal na to norhetisteron, ktore je take svinstvo že som len silou vole niekoho nezabila, čo mi z toho jebalo, ja flegmatik, vysmiata furt a take amoky som chytala ze by som fakt dakoho zabila a vzápätí som sa rozrevala.... kolegyna v práci mi povedala aby som sla za psychiatrom ,,,,,,,som ani nedobrala cele, hned ako som prestala krvacať som to vysadila, gynekolog mi chcel zas hak napisať... odmietla som... naštastie som uz nekrvacala , sa mi to nevratilo..ale tak sa mi to ťahá už 7 rokov, že niekedy mam prsia ako balony, bolia ma mesiac, dva... niekedy mam len špinenie 5 dní, ale brucho mi ide rozdrapiť , dalsi mesiac mam tyžden špinenie druhy tyzden krvacanie... 2tyždne kramy no otras!!!
pokial toto nechceš tak si velmi zváž...
lebo ked začneš brat to svinstvo tak už nikdy nič nebude tak ako predtým...
7 rokov!!! a hormony nie su schopne sa mi spamätať..