ucim sa a placem

Príspevok v téme: ucim sa a placem
lalali

Mam taky problem...ucim sa na tazku skusku..od rana mi bolo velmi zvlastne,smutno..potom som si poplakala...a poobede som mala brutalny stav. zacalo sa mi strasne zle dychat, cela som sa roztriasla, vsetko sa mi pred ocami kyvalo...musela som si vziat lexaurin, lebo by som najskor asi niekde odpadla. co to ma byt???? ked sa to zase stane, tak ja neviem..asi ma vazne niekde klepne

Ipsik

Ja ti neviem presne kompetentne poradiť, ale dať si lieky na psychiku a potom zaťažovať psychiku asi nie je veľmi rozumné. Buď jedno alebo druhé. Neviem si predstaviť, že by som sa niečo učil a pritom bral ešte lieky. Ty potrebuješ skôr adrenalín ako útlm.
Však vieš, koľko tam máš otázok, tak nejako rozumne si to rozlož, nájdi si v tom systém, napr. že sa na jednu otázku budeš učiť dva dni a ideš ďalej. Však keď máš VŠ, tak už musíš vedieť nájsť systém v tom celom, či nie? Však rigorózne štúdium vychádza z magisterského, však si nemohla za tie dva roky všetko pozabúdať, či?

Lalali

Len ta skuska este je daleko...a ja si trepem do hlavy ze nech nemam stres ale moj mozog to nechce pochopit...ved dovtedy sa zblaznim...ked mi ma byt kazdy den tak zle...nejak to nezvladam psychicky

Ipsik

Mysli trochu pozitívne, Mgr. už máš, už môžeš len získať. Risk je zisk. Neviem, či tam máš aj nejaký okruh otázok, ale ja som to robil tak, že som sa snažil vždy prekuknúť daného učiteľa, že aké otázky by bol schopný najpravdepodobnejšie dať. K čomu kto inklinuje a tak a podľa toho sa učiť. Každý zvykne točiť o tom "svojom".

Ipsik

A to až toľko otázok ti tam dali? Na čo sa ťa to pýtajú, keď odpovede poznajú:-) Keď nebudeš vedieť, tak im povedz, že nech si odpovedia sami. A aj tak prejdeš. Uvidíš.