Zabudnuté heslo na Pobox

Príspevok v téme: Zabudnuté heslo na Pobox
EL Wexyi

Dobrý deň.
Viem, že toto fórum sa volá Zdravie.sk, ale ste tu živí ľudia z mäsa a kostí, nie nijaké automatické správy ani počítačom generované odpovede..
Pred niekoľkými rokmi mi moja bývalá triedna učitelka založila mail na Poboxe, lebo sme posielali moju prácu do súťaže. Bolo to ešte na 1. stupni, bola som druháčka, tretiačka alebo štvrtáčka, neviem presne.. Teraz som ôsmačka a chcela by som sa naň dostať. Viem, aké heslo mi naň učitelka dala a myslím, že ja som si ho zmenila. Problém je ale v tom, že sa naň nemôžem dostať. Heslá si nikdy nedávam nejaké úplne random, takže neviem, čo robiť.
Keď som ho chcela obnoviť, nešlo to. Kontrolnú otázku asi nemám nastavenú, lebo mi ju nedalo na zodpovedanie. Každopádne, vypísalo mi tam niečo typu: "Na e-mail -blablabla***@po***.**- sme vám správou zaslali návod na obnovenie Vášho hesla."
Ja som tu napísala blablabla, ale v skutočnosti mi tam ono vždy vygeneruje dve úplne random písmenká.
Ako sa tam mám dostať? Som pod tým mailom zaregistrovaná na jednen online hre a keď som si k tej hre niečo kupovala (nepodstatné pre vás), tak mi overovací kód poslalo práve na tento Pobox, lebo som pod ním zaregistrovaná na tej hre.
Bojím sa, či mi nebude ten kód hra požadovať. Lebo ak áno, som v keli.
Dúfam, že mi tu nebude písať úžasné rady typu "je to len internet, radšej sa uč".
Uvítam fakt rozumné a nápomocné odpovede.
Ďakujem moc ❤

EL Wexyi

Skúšala som to niekoľkokrát. Myslíš, že by som sem písala, keby sa mi ozvali? Zrejme tam na to všetci kašlú. Žiadna odozva, nijaká odpoveď..
To presmerovanie bol fajn nápad. Síce mi to nešlo na G-mail, ale cez Centrum som to nejako našla. Potvrdilo mi to, ale nemám to odskúšané, či mi to naozaj presmerovalo. Tak ďakujem. :)

EL Wexyi

Tak som to skúšala cez G-mail, ale chcelo to odo mňa heslo z Poboxu. Už som fakt bezradná.. Netuším, aké heslo tam môžem mať. Je možné, že mi správcovia Poboxu nejako zrušili účet, keď som tam nejakú dobu nebola prihlásená? Lebo podľa mňa heslo nemôže expirovať len kvôli neaktivite.

EL Wexyi

Ďakujem fakt, o presmerovaní som nikdy nepočula. :) Hneď to skúsim. A presmeruje mi to aj staré maily z Poboxu? :)

Bubliii

Ahoj, ak máš aj iný emailový účet (čo asi máš), skús si nastaviť presmerovanie správ z Pobox na tento iný účet. Viem, že v Gmail to ide. A potom by ti tie správy mali prísť, nie? Mohol by sa tu ozvať nejaký informatik :D alebo poprosiť niekoho, kto sa vyzná v PC, aby ťa proste "hackol" a preposlal ti na tvoj druhý účet to heslo.