Moze mi niekto poradit, o babatko sa snazíme uz pomaly rok. Lekar mi povedal ze mam posunutu maternicu dozadu. Aká poloha je najlepsia na oplodnenie.
Dakujem
Poloha pri posunutej maternici
Čaute môžete mi poradiť? na poslednej návšteve u gynekológa som sa dozvedela, že mám inú polohu maternice, ževraj akosi šikmo nadol, znamená to, že ju mám pretočenú, alebo posunutú? ja sa v týchto veciach ešte dobre neorientujem, ale zaujíma ma to hlavne preto, že v budúcnosti chcem mať detičky a bojím sa, že budem mať problém otehotnieť. Ďakujem.
Ja msm tiez maternicu posunutu dozadu.Mne poradil urolog(!)len tak medzi recou,ze ak by som chcela dietako mam si po akte lahut na brucho a lezat pol dodinu.A veru sa aj podarilo asi po 3 mesiacoch.Na polohe nezalezi.
po tom ako do teba ejakuluje ľahnúť si na brucho
Skuste to v posledne dni menstruacie.My sme to vyskusali po riadne dlhej dobe a vyslo to hned na prvy raz. Aj ja mam maternicu naopak, no myslim, ze na otehotnenie to nevplyva.
zuzi aj ja ju mam tak otocenu a lekar mi povedal ,ze s otehotnenim by som nemala mat urcite problem a to v ziadnej polohe. ale tak celkovo si myslim,ze najlepsia poloha je normalna misionarska...samozrejme sa hned nepostav aby to z teba hned nevytieklo:) inak vam drzim palceky
Najlepsi je misionar a ty musis mat obe nohy vylozene na partnerovych pleciach.Trosku krkolomne, ale kolegyna tymto sposobom otehotnela, ma ten isty problem co ty.
skus stranku www.modrykonik.sk tam tri poradia skor