Poloha pri posunutej maternici

melisa281

Čaute môžete mi poradiť? na poslednej návšteve u gynekológa som sa dozvedela, že mám inú polohu maternice, ževraj akosi šikmo nadol, znamená to, že ju mám pretočenú, alebo posunutú? ja sa v týchto veciach ešte dobre neorientujem, ale zaujíma ma to hlavne preto, že v budúcnosti chcem mať detičky a bojím sa, že budem mať problém otehotnieť. Ďakujem.

ja,-

Ja msm tiez maternicu posunutu dozadu.Mne poradil urolog(!)len tak medzi recou,ze ak by som chcela dietako mam si po akte lahut na brucho a lezat pol dodinu.A veru sa aj podarilo asi po 3 mesiacoch.Na polohe nezalezi.

lindus

Skuste to v posledne dni menstruacie.My sme to vyskusali po riadne dlhej dobe a vyslo to hned na prvy raz. Aj ja mam maternicu naopak, no myslim, ze na otehotnenie to nevplyva.

basa

zuzi aj ja ju mam tak otocenu a lekar mi povedal ,ze s otehotnenim by som nemala mat urcite problem a to v ziadnej polohe. ale tak celkovo si myslim,ze najlepsia poloha je normalna misionarska...samozrejme sa hned nepostav aby to z teba hned nevytieklo:) inak vam drzim palceky

agina

Najlepsi je misionar a ty musis mat obe nohy vylozene na partnerovych pleciach.Trosku krkolomne, ale kolegyna tymto sposobom otehotnela, ma ten isty problem co ty.