láska k žene

Príspevok v téme: láska k žene
zzzzzz

Chcem sa s vami podeliť o moje pocity, neviem či mi to pomôže, či mi pomôžu nejaké rady či reakcie.. uvidíme. Takže.. mám priateľa ktorý je pre mňa dokonalý, veľmi si ho vážim, ľúbim ho, predstavujem si ako bude fungovať naša rodina a tak ďalej.. zatiaľ to znie normálne, že? Aký by som mohla mať problém? Milujem svoju najlepšiu priateľku.. stále na ňu myslím, spravím pre ňu čokoľvek, od nej záleží moje šťastie, čas s ňou si vyslovene užívam.. ľúbim ju už tri roky, prežila si ťažkými časami kedy jej zomrel priateľ, vtedy som bola stále s ňou, prežívali sme spolu všetky trápenia.. ja len chcem vyjadriť..láska k nej je krásne čistá, úprimná, nesebecká. Viem, že keby povedala slovo tak som s ňou. No na druhej strane viem, že to tak určite nikdy nebude pretože ona lubi chlapov, vidno to na nej som si istá. Takže teraz tak tragicky tápam a modlím sa veľmi za to aby som takou láskou vedela ľúbiť aj priateľa.. nemožem sa na tú kamarátku vykašlať pretože je pre mňa všetkým a stojí mi to za to že sa budem celý život pre to trochu trápiť.. No príde mi zas sebecké že neľúbim priateľa tak ako on mňa. Možno by som mu mala povedať v akej som situácii, ale kedže sú aj oni dvaja veľmi dobrí kamaráti tak im to nechcem robiť. Stále tak nejak dúfam že sa to upraví, že to bude raz v poriadku a budeme bývať vedľa seba v domoch a robiť spoločné rodinné výlety :D. Povedzte názory, pýtajte sa.. ja už neviem čo s tým.

Lollka

Z tohto tvojho prispevku je tazke urcit, ci si lesba, bi alebo hetero ktora len nasla velmi spriaznenu dusu vo svojej priatelke s ktorou si presla pre nu tazkymi casmi, bola jej oporou a to vas stmelilo. Zalezi od toho aky typ citov k nej vlastne mas, ci je tam aj sexualna tuzba a tuzba zit s nou v partnerskom vztahu. Odporucam ti navstevu nejakeho odbornika, psychologa alebo sexuologa co ti pomoze zorientovat sa vo svojich pocitoch. Ak by si bola naozaj lesba, tak s tou kamoskou to nema vyznam kedze ona preferuje muzov ale zostavat s priatelom by tiez nebolo jednak fer voci nemu a jednak ani ty by si stastna nebola. Ale mohla by si si najst inu partnerku rovnako sexualne zalozenu.

emera222

čítala som raz taký príbeh o žene, čo sa vydala, aby mala deti, a kým bol manžel v robote (ona na materskej), tak k nej chodila na návštevu tiež super kamarátka, až kým ich nenačapal :) neviem, či si to takto predstavuješ?

Ipsik

Nerieš nič. Teš sa zo života a to je celé. Netráp sa nad tým už teraz, že keď pokazíš jemu život a podobne. Keď mu ho pokazíš ty, potom ho on možno pokazí tebe. Simply clever. Aspoň ja nechcem byť zlým animátorom tvojho voľného času.

Mesačný princ

zzzzzz - priateľa ..ľúbiš,, ju ale ,,miluješ,,!

Ja by som sa nezahrával s niekoho životom! Máš dve možnosti, potláčať svoju sexualitu a svoje túžby alebo hrať niečo o čom nie si presvedčená a zničiť život inej ľudskej bytosti.
Ja to nevidím tak pozitívne. Sám názov príspevku je dôkazom toho, že vieš presne čo chceš, len sa toho bojíš. A ani sa ti nedivím.

nepomôže ti ak budeš s priateľom tráviť viac času a ani to, že sa nebudeš s kamarátkou kontaktovať. Podľa mňa to bude mať skôr opačný efekt.

Čo ti poradiť? Sám som nič podobné nikdy neriešil, tak sa priznám, že neviem čo by som v podobnej situácií robil. Ak by si bola sama, tak je to iné, ale takto máš zodpovednosť za druhú ľudskú bytosť.
Myslím si však, že v prvom rade si musíš upratať na vlastnom dvore a až potom skús niekoho pozvať na návštevu.

je to dosť sebecké voči tvojmu priateľovi ale dá sa to pochopiť

osol

suhlasim s emerou
este doplnim, vzdy si mozes najst inu priatelku, ktora by mala tu istu orientaciu
nebyt neferova k tomu chlapcovi je dolezite, nepokazit mu zivot

emera222

podľa mňa by si si mala vyhradiť viac času s priateľom a menej sa stretávať s priateľkou (alebo na čas sa úplne prestať stretávať), aby si sa viac sústredila na váš vzťah a zistila, či ťa vôbec napĺňa, možno zistíš, že on sa k tebe nehodí alebo sa k tebe nehodia muži celkovo...v tom prípade by bolo voči nemu nefér, keby si sa za neho vydala... potrebuješ si ujasniť predovšetkým vzťah k nemu, nie k priateľke, lebo s ním by si spojila svoj život...okrem toho vravíš, že tvoja priateľka má rada mužov, nie je teda predpoklad, že by aj ona chcela byť s tebou