Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sam bez zmyslu zivota

Martinnn

No v poslednom čase ma tiež nič nebaví, a kladiem si otázku nad životným zmyslom, ale je to v princípe jednoduché, nikdy sa nezastavuj a vždy si určí nejakí životní cieľ, napr. pre začiatok:

Zarábaj peniaze, aby si mal na dobrý život, alebo makaj na sebe, aby si v budúcnosti tie peniaze vedel zarobiť. Popritom si skús nájisť nejaký koníčekm príp. nejakú činnosť, ktorá ťa napĺňa, a ak ťa nič nebaví, je úplne jedno čo robíš, len neseď doma, začni behať, bicyklovať, prípadne chodiť na tanečné kurzy a pod. A havne buď medzi ľuďmi, a možno postupne na najeký ten zmysel života natrafíš, a nájdeš činnosti, ktoré ťa napĺňajú, hlavne sa nikdy na dlho nezastav, niekedy je príjemný pocit si len večer lahnúť do postele a oddýchnuť, keď si fyzicky/psychicky vyčerpaný, to môj skromný názor.

Marosko-n

Niekto by povedal - urob dieru do sveta a hneď budeš mať pre čo žiť ! Najprv sa treba vzdelať, niečo naučiť, Potom treba nejaký diplom a až potom máš právo rozmýšľať tak ako si hore napísal, lebo keď si už na vrchole ,tak vidíš skoro všetko naokolo. A vždy sa niečo nájde prečo má zmysel žiť.

Lary

Po prvè.Zmysel života hľadáme mnohokrát celý život.Sám sa ti nezjaví :tu som ja som tvoj zmysel života!Nevadì že si doma prišiel som za tebou maj ma.
Po druhé.každý máme ušitý život presne na mieru čiže ak si nespokojný odpoveď hladaj vo svojom vnútri.
Po tretie .na každù životnù situáciu jestvuje riešenie aj keď sa nachádzaš kdekoľvek!

Vyjdi z ulity urob nejaký krok a veci sa dajú do pohybu.
Keď spravíš hoc aj chybný krok je to lepšie ako žiadny.Na chybnom kroku sa môžeš ponaučit ale ale z čoho sa máš ponaučiť ak si nič nepodnikol?

Lary

Zhladiska globálneho aspektu,principialnej bazility,humánneho kompromisu je neadekvátne s tebou o tom ďalej polemizovať!!!Nikto ti nedá zmysel života!Ten musíš nájsť sám.Možno sa musíš znovu narodiť .

Buki

@Bangladeck Nechcem to paradoxne klasifikovat ale z globalneho hladiska pises h*vna. Do tohto kontextu sa najlepsie hodi citat Deda "Drz hubu a neries to!"