Mám 18 rokov a črtá sa spoločný vzťah medzi nami. Spoznali sme sa na strednej škole. Problem by však mohol byť v tom, že jej vek je 16 rokov. Presný vekový rozdiel je medzi nami 2 roky, 3 mesiace aj 9 dní. Obávam sa, ako takýto vzťah príjme okolie a zaujímali by ma vaše názory a pohľady na tento vekový rozdiel vo vzťahu, akú má tento vzťah perspektívu.
Vekový rozdiel vo vzťahu (vaše názory)
Nič, bojujte si tu za svoje práva. Ja idem dumať nad tým, prečo tá pani, ktorú si mám zobrať, stále hovorí, že ako obdivuje moju hru na gitare, ale počas hry mi stále pozerá na prsty ako rýchlo preberám. Akoby ju zvuk ani nezaujímal. Toto mi neide do hlavy.
A keby sa ti páčila už takmer stará babka a aj to len preto, že je vtipná a má veľa peňazí, tak čo by si robil v takom prípade? No? No, nič, musel by si si ju logicky -čím skôr- zobrať. Aj o tom je realita môj milý a nie len o tvojich životných príbehoch a skúsenostiach!!!
Emily, tak "srdcu" sa rozkázať nedá. Ďakujem však za úprimný názor. Ak by sa na náš vzťah takto mala pozerať väčšina ľudí (vrátane jej rodičov či jej samej), tak by to, zrejme, nebolo najidealnejšie.
No je to neprípustne. Dvojročný vekový rozdiel a to si ako predstavuješ? Aj okolie vás zatrati na vecne časy. Ani len nato nepomysli!
Fakt myslím ze ľudom už načisto hrabe..... Ked nemam problém rýchlo si nejaký vymyslím...
Uplne normalny, zdravy vekovy rozdiel.
......a 9 dni..
si robis prcu, ci?