Zakazuje mi brigádu

Príspevok v téme: Zakazuje mi brigádu
Britka999

Ahojte, mám taký problém...frajer mi zakazuje ísť na brigádu, konkrétne robiť čašníčku u nás na dedine v krčme. Ževraj mu vadi, keď sa budú po mne chlapi pozerať. Ja som mu už milión krát vysvetľovala, že tam chcem ísť, chcem si zarobiť peniaze a určite ho tam nejdem podviesť ani nič, lebo keby som ho chcela podviesť, tak to spravím hocikde, lenže jeho nezaujíma čo mu vravím a čo chcem. Ide mu iba o to čo chce on...Stále mi chce vo všetko rozkazovať a všetko čo sa mu nepozdáva mi zakazuje a robí sa, že on je majster sveta...Už som z neho fakt zúfalá. Neviem čo mám robiť, lebo na tú brigádu chcem fakt ísť. Hrozne sa tam teším, lenže neviem či tam mám ísť keď mi to zakazuje. Bojím sa mu to spraviť naschval, lebo ja ho veľmi ľúbim a bojím sa, že sa potom so mnou kvôli tomu rozíde. Som sprostá ja viem, ale úplne mi poplietol hlavu. Nedokážem sa prosti nemu postaviť. Bojím sa, že sa na mňa vykašle, aj keď viem, že ak by sa vykašľal nikdy ma nemiloval, ale naozaj neviem čo mám robiť. Prosím vás nemáte nejaké nápady ako mu to nornálne vysvetlit, že na tú brigádu sa hrozne teším a chcem tam ísť, ale zase sa s ním nechcem rozísť a chcem, aby to konečne pochopil a aby ma už konečne rešpektoval? :( Som zúfalá :'( Vopred ďakujem.

Biela Kobra

Nevieme, aká je to krčma. Sú slušné krčmy, kam si aj ja zájdem na pivko a kde s čašníčkami prehodíme slovko-dve o móde, kde majú noviny, spoločenské hry, preliezačky pre deti a tak. A potom sú iné krčmy.

BTW, s tvojím pravopisom máš aj na inú brigádu, nielen do dedinskej krčmy ;-)

krcmar

Rozmyslala si niekedy,ze sa o teba len boji? Ja by som tiez nechcel,aby moja priatelka pracovala niekde,kde su opilci,dochadza k sexualnym narazkam a obtazovaniu. Len vy zeny niekedy musite niektore veci zazit na vlastnej kozi,aby ste pochopili. Ci tebe nevadi pracovat v takom prostredi? Urcite sa o tom s nim porozpravaj,nech ti prezradi viac co sa skryva za jeho rozhodnutim.

Prezyvka055

Mesačný princ -> no napriklad ja by som sice nechcel aby moja priatelka robila v krcme,ja nemam moc v laske alkohol a cigarety, ale nikdy by som jej to nezakazoval ak by to chcela.

A za dalsie mne vobec nevadi ked sa na nu niekto pozera, ved je pekna tak logicky ze sa za nou obzeraju.

Takze ja by som jej priatela ani tak velmi nezastaval. A vobec ake pravo mam jej priatel vobec nejako zasohovat do jej zivota.

Mesačný princ

Neviem...ja síce súhlasím s názormi, ktoré tu sú, ale musím si zastať aj tvojho priateľa.

Ver alebo nie, ak by si išla robiť čašníčku do kaviarne tak by mu vôbec nič nevadilo.
Dobrá čašníčka je jednoducho ,,dobrá,, čašníčka a v krčme či nejakom inom pochybnom podniku musia čašníci vedieť aj niečo iné, ako obsluhovať ľudí...

tiež by som z toho nebol nadšený

ANGEL-DEMON

ty si asi nesvojprávna...?
koľko máš rokov? ja nikdy nepochopím ako niektoré môžu byť také šlahnuté že si nechaju riadiť život nejakym magorom...!
a čo je jeho do toho...!? povedz mu že ked sa mu nepáči nech ide do p*i**č*e*... a uvidíš jeho reakciu... ked si ubožiačka ktorá sa pred ním trasie a urobí všetko čo jej koko**t*k*o nakáže si iba handra nič iné...
a láska to nie je,.. ale na to aby si to pochopila potrebuješ zjavne ešte dospieť...

Emily opat

Chod na brigádu. Ak ta nechá, zabijes dve muchy jednou ranou. Zarobíš si a zbavis sa manipulativneho debila.

neviem111111

"všetko čo sa mu nepozdáva mi zakazuje"
je to jednoduche, zakazuje ti, pretoze si zakazovat nechas... si hadam svojpravna, nie?