Nazor od muzov

Príspevok v téme: Nazor od muzov
Harte

Prosim o vyjadrenie nazoru muzov. Dnes ma po 8 rokoch opustil muz kvoli tomu, ze som na sluzobnej ceste v oblasti sportu bola vo wellnes s dvoma kolegami. Na tuto sluzobku som ho volala, je velmi pracovne vytazeny, nemohol ist. Velmi malo casu travime spolu, ziadne dovolenky, volny cas, sport. Je taketo spravanie, vztah, normalny? Aj ked, asi vsetko je relativne.

Mesačný princ

Harte - možné je všetko, ale väčšinou ak stratí človek dôveru v partnera, tak len veľmi ťažko sa tá dôvera obnoví. Ale bo sa vôbec neobnoví. Ty sa môžeš snažiť ako chceš, môžeš čakať. Dôležitejšie je to, ako to v sebe spracuje tvoj partner. On si ťa totiž vybral pre to, aká si a to, že sa bavíš viac s mužmi je jednoducho dané. Čas s tým nemá nič spoločné...možno by pomohlo ak by ste sa navzájom poznali ale on ťa očividne nepozná a ty nepoznáš jeho. Myslím si, že za to môže to, že ste málo spolu...a kto vie...možno sa navzájom ani spoznať nechcete nejak podvedome. Všetko je možné.
Lepšie bude ak sa spýtaš jeho, nie tu na fóre. No váš vzťah musí najskôr začať fungovať inak. Musíte sa v prvom rade zblížiš, porozumieť jeden druhému, navzájom tolerovať jeden druhého, a neskôr ak sa budete poznať tak môžno príde aj dôvera. Raz mi niekto povedal, že ,,dôvera je vlastne násilie páchané na inej ľudskej bytosti,, Ono to slovíčko nie je tak dôležité ako to akí ste, a či naozaj chcete byť spolu. Ak to chcete obaja, tak sa to dá ak nie tak je koniec. je to len na rozhodnutí vás oboch.

Je zbytočné, aby si teraz niečo riešila, ospravedlňovala sa či čakala alebo niečo menila. On je ten, kto by mal popremýšľať! Ty si taká, aká si a aká si vždy bola. Ak príde za tebou prvý on, tak vtedy rieš. On by ťa mal mať rád takú, aká si a mal by akceptovať kto si.

uvidíš, niekedy musí niečo skončiť, aby mohlo začať niečo oveľa lepšie. Ak to skončí, tak aspoň vieš že väčšina ľudí niektoré skutočnosti nie vždy akceptuje. Sme rozdielni a toto je veľmi cenná skúsenosť pre teba. Možno je to 8 rokov, ale nie je to tak veľa.

Skús si viac všímať všetko vôkol seba. Niekedy sú totiž oveľa dôležitejšie nepatrné detaily ako nejaký veľký celok.

Harte

Mesačny princ myslim, ze si to uplne vystihol. Milujem ho. Viem, ze by som tuto a podobne chyby uz neurobila. Co mam teraz robit? Viem, ze je to velmi individualne, myslite, ze cas tomu moze trosku pomoct na druhu sancu? Sme v stadiu, ze spolu nastastie komunikujeme. Iba cez telefon.

Mesačný princ

Osobne si myslím, že to nebolo tou jednou služobnou cestou. Ale tá dala len za všetkým tým trápením bodku.
Najskôr si mu dávala veľa dôvodov, aby pochyboval a aj keď vás nepoznám, tak si to dokážem predstaviť.
Nejde tu o tú služobnú cestu. Naozaj ho ľúbiš?

Jemu nejde o tvoj telefón a o tú služobnú cestu. Ide o dôveru, ktorú voči tvojej osobe nemá...Popremýšľaj prečo ti neverí a potom budeš vedieť, prečo reaguje tak, ako reaguje.

poleno22

zrejme si myslel, "k niečomu sa priznala, ale ktovie čo ešte zatajila", ja sa mu nečudujem, wellness to je už dosť také intímne, určite mu pracovala fantázia ...ale možno to naozaj bola len posledná kvapka...

Harte

Tu dlhodobu ziarlivost asi vyvolavam, komunikacia s muzmi.. A my sme malo spolu. Ale nemam problem mu ukazat kedykolvek telefon, moje sms a pod. Nemam ziadne tajnosti

Harte

Ano, nepacilo by sa mi, ak by to bolo opacne, priznavam
Nic vaznejsie sa neudialo. Respektive udialo, najprv som mu to zatajila, oklamala som ho, ze sme vonku na veceri, pive, potom som sa priznala.

medikamentus

Asi sa len prenahlil. Toto koniec nebude, pokial je to len akysi vrtoch.

Ale ak u neho ziarlivost vyvolavate sama, mozno sa s nim len tak
pohravate.., alebo bol aj vaznejsi dovod.... To nepistete...........
Tak, ak by ste vo mne dlhodobo vyvolavali ziarlivost a potom isli do
welnesu s cudzimi chlapmi, tak by som sa s vami urcite rozisiel.